D D o R a S h A y New member 29/3/07 #47 אל תכעסו אבל... הורדתי את כל השירים שלהם... ככה התחלתי לאהוב אותם.. אבל אני מתחילה להרגיש רע עם עצמי אז יש מצב שאני אקנה את הדיסק/ים שלהם... גם אין לי כל כך תקציב כרגע... להופעות אני הולכת!!טוב רק בכפ"ס כי אין לי אפשרות ליותר רחוק...
אל תכעסו אבל... הורדתי את כל השירים שלהם... ככה התחלתי לאהוב אותם.. אבל אני מתחילה להרגיש רע עם עצמי אז יש מצב שאני אקנה את הדיסק/ים שלהם... גם אין לי כל כך תקציב כרגע... להופעות אני הולכת!!טוב רק בכפ"ס כי אין לי אפשרות ליותר רחוק...
A Ass Of An Angel New member 30/3/07 #54 אל תהרגו גם אותי ../images/Emo6.gif הורדתי את השירים שלהם וככה התחלתי להעריץ אותם ( כמו שמישהי אמרה פה ) וגם לא הייתי בהופעה אבל שיהיה לי יותר כסף מהרגיל אני אולי אלך
אל תהרגו גם אותי ../images/Emo6.gif הורדתי את השירים שלהם וככה התחלתי להעריץ אותם ( כמו שמישהי אמרה פה ) וגם לא הייתי בהופעה אבל שיהיה לי יותר כסף מהרגיל אני אולי אלך
K kombinaizer New member 30/3/07 #58 הוא לא את למעשה משלמת על כרטיס זיכרון (68.40) שבתוכו נמצא האלבום "מרגיש אחר" + גרסא אקוסטית ל"ספרי".