תמונת מצב: שדרות

אביעד ק

New member
תמונת מצב: שדרות

הקסאמים לא מפסיקים ליפול על שדרות ונדמה ששביתת התושבים לא עזרה בדיוק. גולשי
: הפורום הוא המקום לנחם ולעודד את תושבי שדרות. תושבי שדרות: הפורום הוא המקום להגיד בדיוק מה אתם חושבים ולפרוק את הלב. שיהיה לכולנו רק טוב.

לתושבי שדרות ..............

אני רוצה לומר לכם תתחזקו אתם צריכים להיות מאוחדים בעיר ושתדעו לכם שכל עם ישראל איתם ואני פסיק קטן מהעם אם בכל אופן יש מישהו או מישהי משדרות שרוצה לדבר להתפרק כל מה שבא לכם אז אני אשמח לקבל מסר ואשתדל לעזור כמה שאוכל ממני שמריתוש

שדרותית

אני מודה לך מאוד על תמיכתך אלינו וזה לא כל כך גרוע לגור בשדרות אני מזמינה אותך לבוא ולראות את שדרות וכל מי שאמר שהקאסמים מפחידים הסיסמא עוזרת מאוד ותודה על כל התמיכה שירן בוחבוט משדרות

yochay 2

New member
שירן בוחבוט?? חחח

שירן בוחבוט משדרות ?חח את פה?... יש אחת מהמישפחה של אבא שלי שגרה בשדרות.. קוראים לה שירן בוחבוט... והיא דרה בשדרות.. חח אולי זאת את..

holy7

New member
עכשיו זו ירידה

ובקרוב מאוד תהיה עלייה תהיו חזקים תאמינו ואל תאבדו לעולם תקווה...מילים כדורבמנות...תתחזקו ותתמכו אחד בשני תמיד

roy gabay

New member
לתושבי שדרות חיזקו ואימצו

אני לא עברתי מה שעברתם אבל אני מרגיש כחלק ממכם- תהיו חזקים

ככה זה, הפלסטינים מצאו להם יעד

חדש להתעלק עליו. מקווה בשבילכם שתהיו חזקים (באמת, אפילו שזה נשמע כמו קלישאה) ושבדרך כלשהי כל העניין יגמר ומהר.

zxcvb777

New member
אביעד ק , נא לגלות מעט רגישות ...

בס"דלכל מכרי ,ידידי ,חברי וחברותי, שלום רב.המקרה הזה , זועק וכואב לעזרה חומרית דחופה! אנא העבירו אותו לכל מי שהנכם מכירים רק העזרה הכספית הברוכה שלכם תוכל לעצור את הרעב והשפלה של המשפחה הרעבה והמסכנה הזאת! מדובר בזוג הורים +ילד מהעיר שדרות ,האב בעל 97% נכות רפואית.הם "חיים" מקצבת נכות דלה. ידוע לנו מזה תקופה ארוכה שהבעל שרוי במצב כלכלי בכי רע ,הוא לא מסוגל לעבוד עקב נכותו הקשה. מצב שבוודאי משפיע עליו מאוד ועל אי יכולתו לפרנס את משפחתו היקרה בכבוד .בנוסף יש לו חובות גדולים ומצטברים שמעיקים עקב הוצאות רפואיות. כך שכל הכנסה נבלעת בחובות המרובים. היום הגיעו לחרפת רעב של ממש... תרומות התקבלו בברכה: לבנק ברשות הדוארמס` חשבון: 3206215.

k i d r o n

New member
אתר העיר

אודה עבור כתובת אתר העיר שדרות. שבת רגועה לכל תושבי העיר ומבקריה. קדרון

למעלה