תמונת חיבוק

mayarel

New member
תמונת חיבוק

בין רותם ומיקה הקטנטנים שלי יש הבדל של שנה וחודשיים. לא יודעת איך זה אצלכם אבל לרוב מערכת היחסים בינהם באה לידי ביטוי במריבות חמודות שבהם מיקה מתעקשת לקבל מרותם תשומת לב.., במשחק שבו אני ה"מתווכת" כדי שלא יגלשו לתגרות מיותרות ובהערכה אבל מרחוק. לכן כשבמכונת משחק בקניון רותם נתן למיקה כזה חיבוק (אומנם כדי לא ליפול אבל גם זה המון
) האירוע תועד! נו מי יודע אולי זוהי תחילתה של ידידות מופלאה!

doroniz

New member
אהבת אחים

אני בטוח שרותם ומיקה אוהבים אחד את השניה, ללא קשר להבדל הגילאים שלהם. הפרש הגילאים בין אופיר ועומר הוא 5 שנים ו-8 חודשים. אופיר חוזר כל הזמן על זה שעומר זה אח שלו והוא אוהב אותו. עומר, בדרכו שלו, מראה לכולנו שהוא אוהב את אופיר. מצרף תמונה של הזוג המהולל (תמונה מלפני כשנה וחצי). דורון.

yonitbrk

New member
מדהימים

אין ספק, רותי ודורון, איילת ומושיק, עוד יאשימו אותי בשידול קטינים, אבל אתם מגדלים לכם שם, חבורת מדהימים, במיוחד המדען לעתיד, רציתי לאכול אותו באותו הרגע, ואין ספק שכשזה יקרה, ותראו שזה יקרה, אוכל להשוויץ שהיה לי העונג להכיר את הבחור. ואת אופיר? באמת לאכול יחד עם השוקולד על הפרצוף. מדהימון קטן. מקווה שעומר ירגיש טוב יותר מחר. נהניתי מכל רגע. יונית.

גאמי

New member
מתוקים... אין ספק דורון

האהבה מלווה אותם בדרכם וזה כיף לראות את הקבלה הזו האחד של השני, בכל ליטוף חטוף של עומר את אופיר ככה בלי משים, ובכלל במה שנראה ביניהם. יאללה שרשור אהבת אחים (אפשר גם מריבות אחים, מה, זה לא חלק מעיסקת החבילה?) רק שאני לא יודעת להקטין קובץ ולכן קשה לי להעביר לכאן. אנסה? טוב מבטיחה

ל י ל ך פ

New member
ואני משוויצה עם שלי..

נדב (שש וחודש) מקריא לעומר (שנתיים ושבע) את חמישה בלונים. בתמונה שניהם עושים "בום, טרח, מה קרה?". הסברתי לנדב עכשיו על הפורום, וראינו תמונות של עוד אחים מקסימים. רק נחת..

doroniz

New member
בהחלט יש לך סיבות טובות

להתגאות ולהשוויץ. רוצים עוד עוד עוד עוד עוד.......תמונות

גאמי

New member
מאיה תעוד מבריק../images/Emo9.gif

קודם כל אני כבר יודעת כמה הם מתוקים, וחוץ מזה תשמעי אם זה אירוע כזה מיוחד, אז נראה לי שיש בזה מגמתיות חדשה. והצעה קטנה לסיום מאיונת: שבי איתם עוד הערב ותגידי להם שיביטו בתמונות, איך הם מרגישים? כמה שנהנו ביחד תלי את התמונות על המקרר או בחדר של כל אחד מהם וכאשר הם רבים נסי להזכיר להם איך היה כאן בתמונות ושאפשר אחרת. בהצלחה אמן קזבלנקה אצלך בבית: "תחילתה של ידידות מופלאה".

ל י ל ך פ

New member
איזה ילדים מקסימים יש פה..

רואים במבטים את האהבה, את הקשר.. חמסה חמסה שימשיך ככה.

doroniz

New member
מתנדב לשפר

תמונה מדהימה אבל היא "נעלמת" בתוך הרקע הלבן. אני מתנדב להעביר עליה מקצה שיפורים - שלחי אליי באימייל את ה"גדולה".

yonitbrk

New member
גם כאן מדהימים

מקווה שיצא לי לפגוש אותם בקרוב. אמרתי לך אתמול וחוזרת גם היום, פספוס . זה ילווה אותי עוד הרבה הרבה זמן. אז קדימה, מפגש נוסף ובקרוב בבקשה.

למעלה