תמונת השנה

תמונת השנה

חייל צה"ל מגן על פלסטיני פצוע אני מנסה לדמיין סיטואציה הפוכה - ישראלי פצוע שוכב על הרצפה וחמוש פלסטיני לידו איך זה היה נגמר לדעתכם?

זה ממש לא חדש

תגדף את המדינה וצה"ל וזה ישאר אינני מבין איך מישהו מצפה כי דו הקיום יבוא בעקבות הלקאה עצמית וטיפוח שינאה עצמית

ערב רב

New member
לדעתי צריך להתחיל לתעד את הפורום

הזה, המחיקות הסיטונאיות של הודעות תמימות לחלוטין פשוט עוברות כאן כל גבול.

Ragamala

New member
לא טוב לך, אז תלך

אני בטוח שבפורומים אחרים אתה יכול לשנוא ללא הגבלה

אז מה המסקנה?

הישראלים הם הדוגמה להומניזים, ידועים בטוהר הנשק שלהם ובמוסריות שלהם. מוכנים לסכן ואפילו הקריב את עצמם למען האוייב? לעומת זאת הפלסטינים חסרי כל מוסר. רוצחים. לא שמעו על אמנת ג'ניבה וכמה שפחות יהודים כך יותר טוב לכולם. זאת המסקנה בטרוף?

הפכת בין סיבה לתוצאה

לטירוף אין מסקנות אלא נקודות מוצא. מה שכתבת זו פחות או יותר נקודת המוצא שלו, ואליה הוא חותר בכל דיון, גדולתו בכך שהעובדות לא מבלבלות אותו והוא חוזר על המנטרות שלו, עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם.

skywalker 8

New member
אתה ראית אי פעם שוטר פלסטיני

עומד עם נשקו מל המון פלסטיני רצחני ומגן על יהודי? בל לא נשכח שאותו חייל ישראלי הגן על הפלסטיני לאחר שזרק אבנים.

קוראים לזה פראים

אני מבין את הרצון שלך להגן עליהם. חבריך מסבירים את התנהגותם החייתית במילה אחת - כיבוש. מה יהיה כשיגמר הכיבוש? היהפוך החמור עורו? היהיה הפלסטיני צמא הדם לבן תרבות? את צריכה להיות אסירת תודה שהיתה לך זכות לגדול במסגרת של מדינה מתורבתת עם אנשים שפויים. אתם אוהבים להסביר כמה שהם מסכנים ונחמדים ורק בגללנו הם לפעמים מטורפים. אני מציע לך לעשות ניסוי - לכי לגור שנה עם אחיך האהובים. אני בטוח כי אחרי חודש תתחנני לחזור.

יש מבחן פשוט יותר

לבדוק מהי ההתיחסות של מדינות ערב אחרות לפלסטינים. למשל מיהם המורים (מחנכי הדור) בארצות המפרץ.

היית שולח את הילדים שלך ללמוד אצלם?

מסתבר כי המתורבתים שבהם עזבו מזמן למדינות אחרות וכל הפראים נותרו בשטחים. סיפר לי פעם תושב בית לחם כי ממש אינם רוצים שיבקרו אצלם תושבי עזה הפרימיטיבים. מסתבר כי גם אצלם יש הבחנה בין העזתים ותושבי המחנות לבין תושבי הערים הגדולות. הנוצרים הם האינטליגנציה שם וממש אינם מרוצים ממה שקורה אבל הם מיעוט ומפחדים לפצות פה.

Azazel

New member
אללה גדול. ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

אישית אינני חולק את האופטימיות שלך, אבל נחייה ונראה.

motyka

New member
אם יש מורים יהודים אצלם

למה שלא יהיו מורים ערבים במערכת החינוך היהודית? למשל מורים לערבית (סביר להניח שמי שערבית היא שפת אימו ילמד אותה טוב יותר)

Azazel

New member
למה שלא תהיה מערכת חינוך אחת וזהו

שפה ראשונה לכולם - עברית. שפות זרות ברמת שפת עם לכולם - אנגלית וערבית.

למעלה