תמונת השנה - חשוב!

תמונת השנה - חשוב!

בארה``ב מתנהלת כרגע הצבעה באינטרנט בעבור ``תמונת השנה``. ההצבעה הזו עלולה להביא את תמונת הילד שנהרג בעזה בזרועות אביו למקום הראשון (שבו היא נמצאת כרגע), דבר היגרום לפרסומה בכל כלי התקשורת המובילי בעולם. כרגע נמצאת במקום השני תמונה בשם tough pup (תמונה של גור כלבים זהוב), חשוב לבחור בתמונה זו כי לה יש את הסיכוי הגבוה ביותר לזכות, כי אחרת תיבחר התמונה מעזה והנזק התדמיתי עבור ישראל יהיה חמור מאד. בבקשה תצביעו לתמונה הזו כמה שיותר פעמים (באתר המצורף), והעבירו הודעה זו הלאה בפורומים, דואר אלקטרוני, איי סי קיו וכו`. תודה נעם

snoozy

New member
כלב, חתול, כלב

טוב, אז בחרתי את התמונה של הכלב (אפילו פעמיים), אבל רק בשביל הפטריוטיות. האמת היא שאני שונאת את כל ההתלהבות הזאת מסביב לתמונות של חיות חמודות (מצטערת, ליאורה). התמונות שאני באמת הכי אהבתי, וגם הצבעתי בשבילן, זה התמונה עם הקשת, והתמונה עם המטוס והשמיים. מדהים! ואני חושבת שגם אם התמונה עם הילד בעזה תנצח, אנחנו לא צריכים להתבייש. לדעתי אנחנו צריכים להיות גאים בזה שאנחנו לא ממסחרים טרגדיות של משפחות ולא הופכים אבל לעניין אינטרסנטי. אני בטוחה שתמונות של גופות מהפיגועים היו מביאים לנו את המקום הראשון. כל הכבוד לנו שלא התדרדרנו עד כדי כך.

*may*

New member
חה לשתיכן !

אתן חושבות שהתמונה של הילד הפלשתינאי שמת בזרועות אביו תביא קלון על ישראל? אני חושבת שאם התמונה הזאת תנצח אנחנו באמת לא צריכים להתבייש, אבל לא בגלל ש``אנחנו לא ממסחרים טרגדיות של משפחות`` (באמת?? מה עם שירן הזאת שכמעט כל המשפחה שלה נהרגה ברעידת אדמה בטורקיה? ומה עם אסון המסוקים? ויש עוד הרבה שלא חשבתי עליהם כרגע.) (ושירן, אגב, פרסמה את קוקה קולה וכולם צחקו. חהחהחה. וזה היה לפני שהיא ידעה שכמה בני משפחה שלה מתו.) אנחנו לא צריכים להתבייש בתמונה, כי זה משהו שקרה ואני לא חושבת שזה מה שיהרוס את התמדית שלנו. התדמית שלנו כבר די נהרסה.

halflife

New member
may, הרשי לי בבקשה

לתקן אותך, אבל בגדול. חוקרים רבים וחשובים חקרו את התקרית שהיתה והגיעו למסקנה שהילד הקטן והמסכן, שבמקרה היה בלב האש עם אביו שלבש מדים של ארגון טרור, לא נורה על ידי אש של כוח צה``ל. אבל את מי זה מעניין, נכון?? הרי הערבים וכל שאר שונאי ישראל לא מפרסמים את המידע הזה. העיקר שהילד הקטן נהרג. פעולות כאלה של אי פרסום האמת או חלק מהאמת הן אלו שמעכירות את תדמית ישראל בעיני כל העולם. אז כולם- תקלטו: לא אנחנו הרגנו אותו. הוא נפגע מירי שלהם. ואני כל כך כל כך כל כך לא אתפלא אם הפלסטינאים ירו בו בכוונה ולהגיד שאנחנו פגענו בו. אני באמת לא אתפלא. ותראו לאיזה מצב הגענו: אנחנו, מדינת ישראל, מדינה שמוכרת באו``ם, צריכים להגן על שמנו הטוב באינטרנט באיזו תחרות תמונות טיפשית. אבל מה לעשות, זו דעת קהל, נכון?? עצבנית, halflife

*may*

New member
אני יודעת את כל זה...

ואני לא באה לשפוט כי אני לא בדיוק יודעת מה קרה שם . אני רק אומרת שכמו שהם ממסחרים דברים כאלה- גם אנחנו עושים את זה. ו``הערבים וכל שאר שונאי ישראל`` כמו שאת מגדירה אותם - לא מפרסמים את הידיעה החשובה הזאת כי הם לא מאמינים לחוקרים של צה``ל.. עם המשפט האחרון שלך דווקא די הסכמתי. חוץ מזה שדי עם הגאווה הכ``כ לא מוצדקת הזאת... באמת לאיזה מצב התדרדרנו שאנחנו צריכים להגן על ``הכבוד שלנו`` בתחרות טיפשית באינטרנט. בגלל זה אני לא הולכת להצביע לתחרות הטיפשית הזאת...

erlich

New member
חצי חיים היקרה.

מה נשמע? הכל טוב? יופי. אז ככה, מה שרציתי להגיד זה שהסתכלתי בתמונה הנ``ל אחרי מה שכתבת כאן, וראיתי שהאבא היה לבוש בג`ינס וחולצת טריקו. אם זה בגדים של מחבל אז אני כל הקיץ (וסתם כשאני לא מגולח - כמעט תמיד ;-) ) נראה כמו מחבל. את כותבת כאלו דברים נכונים וכ באמת יפה, חבל להרוס את זה על פרטים שסתם פוגעים באמינות הכתיבה וכו`... חוץ מזה, אני מסכים עם כל מילה שאת אומרת. חזקי ואימצי. מי שערך את המחקר היה פרופסור לא ישראלי בשיתוף עם צה``ל. רק לאיזכור. ואת יודעת מה? אני כמעט בטוח שהוא חוסל ע``י ירי מכוון שלהם. הרי מי לא שמע על חיסולי החשבונות שהם עושים לפעמים בתוך עצמם כשהם באמצע התנגשות עם כוחות שלנו? זה ידוע. בדיקה מעמיקה של הנושא עלולה להראות נתונים מעניינים. תודה, ארז.

למעלה