תמונת השבוע!

skaatushonet

New member
תמונת השבוע!

כי לא יהיה לי זמן אחר... אני מקווה שביום ראשון אני ארגיש יותר טוב ואוכל לבחור תמונה מנצחת... איך היה השבוע: שיר השבוע (לא חובה של הראל..): תמונת השבוע(עדיף של הראל..): האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?: בהצלחה! =]

ronchok1

New member
עונההההה

איך היה השבוע: נחמד...לא הכי משהו אבל בסדר... שיר השבוע (לא חובה של הראל..): here without you תמונת השבוע(עדיף של הראל..):------->> האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:לצערי עדיין לא

עונהה../images/Emo39.gif

איך היה השבוע: משעמם ומעצבן!! קיבלתי 73 במתכונת במתמטיקה ו- 60 באנגלית :( שיר השבוע (לא חובה של הראל..): למה לי לקחת ללב- הראלי תמונת השבוע(עדיף של הראל..): האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?: לא

shahar s

New member
עונהה!

איך היה השבוע: נחמד ראיתי הצגה משעממת "חיבור מהיר" התחיל הדוגמניות ומחר יום שישי הידד! שיר השבוע (לא חובה של הראל..): MY HUMPS תמונת השבוע(עדיף של הראל..): האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:נופ...

עונההה

איך היה השבוע: מושלם מתמיד!!!! שיר השבוע (לא חובה של הראל..): אמממ.. אשמור את ליבי - גיים בויז שולטטט! תמונת השבוע(עדיף של הראל..): אני לא יכולה להעלות תמונות
האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?: כןןןןןןןןןןןןן!!!
כמה כיף להגיד את זה הוא כזה מושלמונייייי!!! *מאוהב*

i love skat

New member
../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo187.gif

איך היה השבוע:
ככה ככה..היו לי עבודות ובחנים ומבחן במתמטיקה..והייתי ממש לחוצה..וזהו, היום הסתיים הככל..
שיר השבוע (לא חובה של הראל..):ת'אמת..לא שמעתי בכלל שירים השבוע הזה..
תמונת השבוע(עדיף של הראל..): האם פגשתם \ראיתם את הראל השבוע?:חחח..בקושי לעצמי היה לי זמן בעע..

למעלה