תמונת השבוע

רותם 36

New member
הצחקת אותי עכשיו

אוריה נהרג במלחמה . כמה תמימות (לא רוצה לאמר שטויות שהאכילו אותך ) לא רק שדוד הרג אותו במיתכוון אלא הוא ביקש במפורש מיואב שר הצבא להרוג אותו ולבגוד בו. כלומר לבצע היתקלות עם אנשי עמון ואז לברוח ולהפקיר את אוריה לבדו . פסוק טו "הבו את אוריה אל מול פני המלחמה ושבתם מאחריו ונכה ומת "............ יואב לא ביצע במדוייק את דברי המלך אלא יזם קרב ששבו נהרגו עוד לוחמים מלבד אוריה דוד חטא ושילם על כך ( הולדת ילד מת , אמנון ותמר ואשבלום וכ'ו)

לא מסכים כלל!

מאז ומתמיד היו ממלכות רצחניות כאיראן סטאלין ומנגד ממלכות עם שחיתויות בעיקר כספיות ושלטוניות כמערב הלא פרוע. נורמות המתפלגות כיום ואז בין מדינות שונות. אבל להפוך אדם מושחת, רוצח, בוגד ונואף למשיח ה', זוהי בדיוק האגדות של ישראל על הפיכת פרעה הרשע לאלוהים. מנגד היו מלכים רבים בהיסטוריה שלא התקרבו לרציחותיו ועוולותיו של דוד המלך. רק שלא במקרה הכיתוב מאותם תקופות של היה מפותח כל כך הכתיבה, נשאר בעיקר מאלו ששכתבו את ההיסטוריה ודרך אגב גם ניסו לטהר חטאתם. אני חוזר על דברי מלמעלה, הבחינה המעניינת לנ"ך מאותם פסוקים צדדיים שלא עושים רעש מעוולות. המצוות של דוד הם פשעי מלחמה. לשתף פעולה עם אויב בזמן מלחמה ואח"כ לבכות על משיח ה' שנפל, זוהי בגידה, שחיתות וצביעות מהמדרגה הראשונה. הוא תמיד ידע להתבכיין על רציחותיו של שלוחו יואב, אך הוא נשאר שר צבאו ועושה רצונו. אם תנסי לקרוא את הנ"ך רגל על רגל ללא פירושים, ספק אם תמצאי בנ"ך מושחתים יותר מדוד. כל תיאורי הזוועה שמיוחסים לאחאב (הרצחת וגם ירשת) ניתנים להצמדה בקלות לדוד. אבל אחאב לא היה שייך לחלק הנכון של הדת, ולכן הוא תועב. ואילו פשעי האנשים המשוייכים לדת הנכונה עברו טיהור במים חיים.

עץ שתול

New member
תודה../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תרשה לי לקחת את זה כמחמאה. היו לי ספקות אם הדף הזה בכלל רלוונטי, ובטח האם זה שוה לדבוק בו בכל שבוע ושבוע. עכשיו אני כבר יודע את התשובה... וזה גם מרגיע אותי לדעת שיש לי ממלא מקום ראוי ונכבד לתפקיד רב מעלה זה עם כל האחריות הציבורית הכבדה הכרוכה בכך

אגס 10

New member
היא ביצעה את אחד הרצחים היותר מזעזעים

רצחה בדם קר בדקירות סכין שכנה שרבה איתה שגם היתה בסוף הריון,זה היה לפני כמה שבועות באשדוד.

למעלה