תמונת השבוע סורי ששכחתי להעלות את זה אתמול.
O Open Your Heart New member 13/8/06 #6 שלי../images/Emo14.gif../images/Emo204.gif../images/Emo85.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
N NoWords New member 14/8/06 #10 אתה באמת חושב שזו תמונה מוצלחת? כי אין מצב שמישהו יבחר בה כשהיא בכזאת פוזה
N NoWords New member 14/8/06 #17 והתמונה המנצחת היא... התלבטתי בין לידיה ויאנה, ובחרתי בסוף ב... לידיה! היא לבושה שם מגניב פשוט]: רק חבל שהפרצוף שלה קצת מוזר חח לא נורא נוותר לה.
והתמונה המנצחת היא... התלבטתי בין לידיה ויאנה, ובחרתי בסוף ב... לידיה! היא לבושה שם מגניב פשוט]: רק חבל שהפרצוף שלה קצת מוזר חח לא נורא נוותר לה.
L Lydias767 New member 14/8/06 #18 יששששששששששששששששששש תודה =] פעם ראשונה שאני זוכה....איזה כיף לי!!! חחחחחחחח מה קורה איתכם יפים שלי אתם לא יודעים מה אני ובדת כרגע....חחחחח כמה שינויים =/ מתי אתם מתגייסים?!?!?!
יששששששששששששששששששש תודה =] פעם ראשונה שאני זוכה....איזה כיף לי!!! חחחחחחחח מה קורה איתכם יפים שלי אתם לא יודעים מה אני ובדת כרגע....חחחחח כמה שינויים =/ מתי אתם מתגייסים?!?!?!
O Open Your Heart New member 15/8/06 #20 מזל טוב../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif../images/Emo204.gif../images/Emo85.gif תמונה מדהימה