מירוקו\אינו תודו שזה שולט ___
M mikokikyo New member 25/9/06 #24 כ"כ לא@@ נו, הבנו שגאייז זה שולט והכל, אבל די להרוס אהבות כל כך ברורות;; אינו/קיקיו וסאנגו/מירוקו, וזהו><
כ"כ לא@@ נו, הבנו שגאייז זה שולט והכל, אבל די להרוס אהבות כל כך ברורות;; אינו/קיקיו וסאנגו/מירוקו, וזהו><
M mikokikyo New member 25/9/06 #28 נו, זה תלוי, ואני לא מתכוונת לפתח פה ויכוח על זה אומשו, אבל בכל זאת, אינו/קיקיו זה סגיד*_* וגם אינו/קאגו, לא אמרתי שלא, רק אמרתי שאינו/קיקיו יותר>;
נו, זה תלוי, ואני לא מתכוונת לפתח פה ויכוח על זה אומשו, אבל בכל זאת, אינו/קיקיו זה סגיד*_* וגם אינו/קאגו, לא אמרתי שלא, רק אמרתי שאינו/קיקיו יותר>;
ט טוצע צאן New member 28/9/06 #41 האייייייי DDD:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif |לאקשורה| וסאשי/קאגורה זה חביב+ {כנ"ל סאשי/אינו, למרות שזה לא הגיוני XD} אבל סאשי הכי מאגניב לבד *_______________*
האייייייי DDD:../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif |לאקשורה| וסאשי/קאגורה זה חביב+ {כנ"ל סאשי/אינו, למרות שזה לא הגיוני XD} אבל סאשי הכי מאגניב לבד *_______________*
M mikokikyo New member 28/9/06 #42 דמודמו;; סאשי/קאגורה;; טובנו, סאשומארו סאמה רולז בכל מצב, לא משנה איפה או עם מיX3 (אבל זה לא הופך את הסאשי/נאראקו שלכם למשהו טוב><;
דמודמו;; סאשי/קאגורה;; טובנו, סאשומארו סאמה רולז בכל מצב, לא משנה איפה או עם מיX3 (אבל זה לא הופך את הסאשי/נאראקו שלכם למשהו טוב><;
M MomijiSan New member 24/9/06 #14 אוו אני אוהבת את |קרמבולה| השיפ הזה *__* *אהמ* טוב אז אממ הנה התמונה ^-^
K Kawaii Me New member 24/9/06 #20 ../images/Emo204.gifיפה!! וגם יפה יותר, כי הם לא נוגעים אחד בשני זה רק נרמז~
M mikokikyo New member 25/9/06 #22 *__________* תשלחו עוד תמונות!!!11 זה טוב לתיקיות שליP: ואמ, זה רק שלוש תמונות וכבר קשה לי להחליט;-; נו מילא, זה נסגד*_*
*__________* תשלחו עוד תמונות!!!11 זה טוב לתיקיות שליP: ואמ, זה רק שלוש תמונות וכבר קשה לי להחליט;-; נו מילא, זה נסגד*_*
K kaguma2006 New member 25/9/06 #25 ההוכחה לקשר! הנה >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
M mikokikyo New member 25/9/06 #26 זה היה כשסאשומארו סאמה הציל אותה*_* חבל שרין הייתה צריכה ליפול למים וכמעט לתבוע כדי שהוא יזיז יד או רגל בכיוונה>>"
זה היה כשסאשומארו סאמה הציל אותה*_* חבל שרין הייתה צריכה ליפול למים וכמעט לתבוע כדי שהוא יזיז יד או רגל בכיוונה>>"
M mikokikyo New member 27/9/06 #36 והתמונה הזוכה היא^^ טהטהטה--------------------------------> התמונה שנשלחה על ידי שקד צ'אן, הלוא היא MomijiSan ^^ מזל טובDDD: גם כל שאר התמונות היו יפות מאוד, אבל אני לא יכולה לבחור את כולן^^ אז אמ, שוב מזל טוב על הזכייה ולא לשכוח לפתוח את השירשור ביום חמישי^^
והתמונה הזוכה היא^^ טהטהטה--------------------------------> התמונה שנשלחה על ידי שקד צ'אן, הלוא היא MomijiSan ^^ מזל טובDDD: גם כל שאר התמונות היו יפות מאוד, אבל אני לא יכולה לבחור את כולן^^ אז אמ, שוב מזל טוב על הזכייה ולא לשכוח לפתוח את השירשור ביום חמישי^^
M MomijiSan New member 27/9/06 #37 ^-^טודע|קרמבולה| *מרגישהכיאלוזכיתיבאוסקר* תודה לכולכם ! *אהמאהמ*אני אתשדל לזכור לפתוח את השרשור ביום חמישי אני הוזיכורן הקקי שלי
^-^טודע|קרמבולה| *מרגישהכיאלוזכיתיבאוסקר* תודה לכולכם ! *אהמאהמ*אני אתשדל לזכור לפתוח את השרשור ביום חמישי אני הוזיכורן הקקי שלי