תמונת השבוע
F FaShionGiRl New member 7/6/06 #3 פעם ראשונה שלי... ../images/Emo9.gif לדעתי זאת תמונה מ-ה-מ-מ-ת מכל הבחינות!!!!! מבחינת ג'סיקה, מבחינת הלבוש, האיבזור , התפאורה - הכל! וסתם משהו לא קשור - אני חולה על הנעלים שהיא נועלת בתמונה הזאת
פעם ראשונה שלי... ../images/Emo9.gif לדעתי זאת תמונה מ-ה-מ-מ-ת מכל הבחינות!!!!! מבחינת ג'סיקה, מבחינת הלבוש, האיבזור , התפאורה - הכל! וסתם משהו לא קשור - אני חולה על הנעלים שהיא נועלת בתמונה הזאת
F FaShionGiRl New member 7/6/06 #4 אגב - עלו שני סרטונים חדשים... של ג'סיקה מהשטיח האדום בטקס הקולנוע של MTV באתר של סוויט קיסס .. כנסו לראות - שווה!
אגב - עלו שני סרטונים חדשים... של ג'סיקה מהשטיח האדום בטקס הקולנוע של MTV באתר של סוויט קיסס .. כנסו לראות - שווה!
פ פשוט נילס New member 8/6/06 #11 זה לא משנה תיקראי! במוצאי שבת מי שבוחר אמור ליבחור ואז מי שניצח פותח את המשחק ואז יש את כל השבוע ועלות את תמונת השבוע... קפיש?
זה לא משנה תיקראי! במוצאי שבת מי שבוחר אמור ליבחור ואז מי שניצח פותח את המשחק ואז יש את כל השבוע ועלות את תמונת השבוע... קפיש?
ב ב ר ב י ג י ר ל New member 10/6/06 #14 יוווווווווווווווווווו!!!../images/Emo6.gif פעם ראשונה שלי!! חחחח תודה לאמא ואבא שהביאני עד הלום! מתי לשים בשבוע הבא?
יוווווווווווווווווווו!!!../images/Emo6.gif פעם ראשונה שלי!! חחחח תודה לאמא ואבא שהביאני עד הלום! מתי לשים בשבוע הבא?