תמונת השבוע שלי

KORG TRITON 777

New member
תמונת השבוע שלי

הגיעה מאיצטדי ביום ראשון,מה שגרם לי להתגאות בשייכות שלי למחנה האדומים.לראות מצד אחד את האומללים מת"א מביישים את עצמם כשמצד אחד הם סוגדים לנמני ומנגד בטיפשות רבה מקללים את קלינגר(מאמן לא רע,שלא מגיע לו קבוצה כזו ויחס כזה) ומולם אלפי אוהדי בי"תר לבושים בשקיות זבל צהובות,שכתוב עליהן "נמני של בי"תר" כאילו שאם מחר לוני וקלינגר יעזבו את מכבי,הוא לא יחזור לשם בריצה.להשוות את שני מחנות האוהדים הלוזרים האלו למחנה האדומים שנאמן לקבוצה ! חימם לי ת`לב.
 

על האש

New member
בנוגע למחנות האוהדים...

אני אספר לכם משהו.. שלא סיפרתי כמעט לאפ'חד. אתה שוכח תת'קופה הרעה של הקבוצה בתחילת העונה. שאוהדי הקבוצה שלנו "האולטראס",או ה"קומץ" תקרא לזה איך שאתה רוצה. ישבו על הגדרות ועל חדרי ההלבשה של דרור,והשחקנים. ודרשו את התפטרותו של דרור. ואילו כיום הפלא ופלא,הכול התפהך דרור שוב המאמן הכי טוב בארץ. ואפ'חד לא זוכר לו את התחלת העונה. הסיפור למעשה שכתוצאה,מאורעי תחילת העונה התנהגות האוהדים של הקבוצה שלנו עוררה בי חלחלה וגועל (וגרמה לי להחרים חלק ממשחקי הקבוצה העונה). לא מצורת הקבוצה והיכולת שלה על המגרש. אלה התנהגות האוהדים (כמובן שאני לא מכליל את כולם) פשוט איבדתי את החשק להגיע למגרש. אני אוהד הקבוצה מגיל 6 ועברתי איתה את התקופות הקשות ביותר (כולל תקופת ההסתדרות). וההתנהגות של אוהדים מסוימים בזמן כישלונות פשוט הרתיח את דמי. ולא היה לי חשק להגיע למשחקים,שוב לא בגלל הקבוצה אלה בגלל האוהדים. אין ספק שה"אולטראס" הם חיוניים ונחוצים לקבוצה (ואני מאמין שרובם,מה גם שאני מכיר את רובם לפחות בפנים) היו גם בתקופת ההסתדרות. כתוצאה מזה אני כבר לא מרבה לשבת בשער 5 מאז שחזרתי למגרשים (אלה בשער שבע או בין שערים ארבע וחמש. כי אני זוכר להם את התנהגות הביזיונית שלהם. כולנו רוצים בהצלחת הקבוצה,אבל בתופות הקשות צריך להיות למען הקבוצה והמאמן לא נגדה (ראו מקרה מכבי). אני חזרתי כבר לפני תקופה לאצטדיונים,אבל כיום אני לא מתגאה להשתייך לקומץ אלה גאה להשתייך לקבוצה. ואני משתדל לשמור מרחק משער מה"קומץ","מהאולטראס". אולי כתוצאה מזה גם אם רציתי שיגיעו אוהדים לפורום,הם יחרימו אותו. אבל בגלל אוהדים כמוהם אנחנו לא שונים משאר מחנות האוהדים. ולגבי מה שהיה ביום ראשון בטדי. כול המזבלה במגרש אחד (זה משפט הסיכום שלי לתמונת השבוע שלך).
 

אילוניק

New member
ומה יש לך להגיד על הצהובים אחרי

הדרבי השני העונה הגיע הזמן שתתחילו להתעסק בעצמכם ולא באוהדים של מכבי נמני הלך ואיתן כל החרא והריח הבאוש עזבו את בלומפילד ואת רמת גן ועברו עם האוהדים הזבלות לטדי ולמה לבשו שקיות זבל צהובות כי זבל מקומו בשקית ואוהדים אמיתיים מקומם כמו היום באיצטדיון רמת גן תל אביב עולה באש באש המכבים הצהובים צהוב עולה זה מכבי
 
למעלה