תמונת היום

Canta Brasil

New member
וגם

פחד גדול מהאופן בו הוא קונה לאט-לאט (או מהר-מהר) את כל המדינה. אני חוששת מריכוזיות גדולה כל-כך בידיו של בעל-הון שהוא כל הדברים שדורותי אמרה.
 
ומה עם דובק?

דרך אגב, ידעתם שיש בפתח תקוה רחוב על שם הרוצח מרטין גהל? אולי יש כאן פתח תקואי שיהיה מוכן לפנות לעיריתו כדי למחוק את החרפה הזו?
 

גרי רשף

New member
במקרה עבדתי שם כמה שנים..

..בחברת דובק שנמצאת ברחוב הנושא את שמו של מייסד החברה- מרתין גהל (משום מה מקפידים לכתוב כך). אינני מסכים איתך ואולי בהזדמנות אכתוב על זה כמה מילים.
 

נץ666

New member
לך לא היתה בעיה, אני מבין

אז אולי תציע את שירותיך הטובים לקומראד גיידאמק.
 
לי אין כאלה, אבל

לו מחר בבוקר היה גאידאמק מחליט לממן רשת חינוך חינם לילדי עניים , ומציע לך לנהל בית ספר חדשני, במשכורת פי שתיים ממשכורתך הנוכחית, לא היית מקבל? למה לא? כי הוא עשיר?
 

נץ666

New member
לא, כי אני סתם אנין-טעם, סנוב נפוח

וסתם לפחות לפי העיתונות הוא לא בדיוק, לכאורה, הכי ישר בעולם, והכסף שלו, לכאורה, לא הושג בדרכים כשרות. אם וכאשר יתברר שהונו כשר וכשיר, אם וכאשר יתברר שהתפיסה הניהולית שלו איננה עוד כסף לחשבון הבנק, אם וכאשר יתברר שיש לו גם תפיסה חברתית העומדת בדרישותיי, או אז אשקול.
 
רגע רגע

על פי החישוב שלך היום הוא מרוויח חצי מליון בשנה. אכן, שווה להיות מורה בישראל!
 
למעלה