תמונת היום

נץ666

New member
ואם ככר החתולות הוא סנונית

המבשרת את בואו של החורף, אז טירוף גיידאמק עומד להסתיים? בחלומות אבל אני אמשיך להצביע למפלגות אנטי קפיטליסטיות.

אטיוד5

Active member
אותו דבר בשבילי

מק"י - חד"ש - רק"ח. אני לא זוכר את כל ההתפצלויות והאיחודים ואת חילופי השמות.

אטיוד5

Active member
אלו

מהתנועה האיסלאמית. ערבים. לא קומוניסטים. בעד זכות שיבה לפלסטינאים. הקמת פלסטין ובירתה ירושלים. ובקיצור, אחמד טיבי (והשמדת ישראל.)

חזק ביותר

ואני קורא בזאת מעל דפי הפורום "ארקדי קנה אותי!!!!" (ההבדל הוא רק במחיר)

יד על הלב - שאלה לחברי הפורום

האם יש כאן מישהו שתמורת סכום נאות ( נגיד, מיליון דולר לשנה) לא היה הולך לעבוד בשרות גאידאמק, נגיד, כיחצ"ן? נכנס לכנסת כחבר הסיעה הגאידאמקית? אני מכריז בזאת שאני פנוי להצעות

אם האידאולוגיה

והמעשה היו נוגדים את מה שאני מאמינה בו ו/או מרגישה שהוא קשור אלי לא הייתי לוקחת גם אם התשלום גבוה ולא רק כיחצנית (תפקיד שבו אתה בוודאי אמור להזדהות עם המסרים שאתה מיחצ"ן*) אם אני יודעת שהעבודה שאעשה לא תגרום לי איזושהי הנאה - אני לא חושבת שארצה בה (גם אם מישהו יאמר לי שההנאה היא התגמול הכספי. אני לא רואה את עצמי עושה משהו - על בסיס יומי, כעבודה, שהוא לא מעניין אותי/לא מתאים לי). *טוב, עכשיו תגידו לי שאפשר תמורת כסף גם ליחצן מה שאתה לא מאמין בו.

D o r o t h y

New member
ודאי

אותי כל המבצעים של גאידמק ממש מפחידים. הרבה מעבר לטוב שהוא כביכול עושה, לדעתי הוא עושה נזק גדול מאד.

אלי ו.

New member
לא הבנתי מה השאלה

האם גאידמק מצורע או משהו כזה? מדובר במיליארדר עם שגעון גדלות קטן, כבר עבדתי עבור כאלה (חוץ מהחלק של המיליארדר) בשביל הרבה פחות ממיליון דולאר לשנה.

סיכום עד כאן:

כל הבנים זונות, כל הבנות לא היו עובדות בשביל גאידמק תמורת מיליון דולר לשנה. בהנחה שאני מאמין לכן, שאלה שניה - אפשר לדעת למה?

בכוונה דברתי על גאידמאק

ולא על איזה ברון סמים שגם אני לא הייתי עובד בשבילו.

D o r o t h y

New member
יש ערפל גדול

סביב הדרך בה עשה גיאדמק את הונו אבל לא זו הסיבה שאמרתי שלא אסכים. יש לי בחילה מהתחושה שאני מקבלת בכל פעם שגאידמק מפציע וזורק דולרים ירקרקים לכל עבר. אני לא מאשימה את הנעזרים בו אבל אישית, לא הייתי מוכנה לקבל דבר מידיו בעיקר כי יש לי הרגשה שדרישת התמורה בוא תבוא והדברים לא נעשים רק בשל החסד.

למעלה