תמונת היום

מידור

New member
בנבית! לכי על זה!

הרעיונות שלכן פשוט מקסימים, שתי יצירתיות ומוכשרות שכמותכן!!!!!!!!!!! ההומור הבנביתי והדמיון של קסם - שילוב מנצח!!!!!!

mayeden

New member
בנבית וקסם תודה על השיתוף

מקסים מקסים מקסים קסם עכשיו התווסף לי עוד פרוייקט לרשימה האינסופית של חלומות : לעשות מעמד של נרות עם הרבה שלוחות משהו ויקטוריאני כזה או מין עץ ועליו בצים בכל מיני סגנונות. מתי אני אגיע לזה רק אלוהים יודע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנבית

New member
היי קסם../images/Emo13.gifשאלה

כדאי להוסיף לביצים רגלים קטנות בשביל שהן יעמדו כי אחרת אני לא יודעת איך להעמיד אותן! מה דעתך? והאם אני חייבת לעטוף את הביצים מקלקר במסקנטייפ או שזה לא חובה?

קסמלי

New member
ערב טוב בנבית

מאחר והביצה היא צורה סגורה אין חשש לעטוף אותה ללא מסקנטייפ- מאחר ואין דרך לעיסה להפרד מהביצה אני ל עטפתי ובמבחן המציאות הכל עומד במקום. את יכולה בסוף גם להחליק אותן במרקחת של גבס ודבק למראה מאוד חלק - מתאים לביצים. לגבי הרגליים אז היופי בהן הוא בתוך התבנית. אבל כמובן - וזה רעיון נפלא לעשות חלק עם רגליים - מדאס - רק שתי כפות רגליים שיבצבצו קידמית מתחת לביצה וזה גם ייתן את אופציית העמידה וכן יהיה מגניב לראות גם כמה ביצים מטיילות על השולחן. אלה בלי הרגליים יכולות לבוא בתוך חלק של תבנית ביצים - לחתוך מהתבנית שטח של תשע ביצים לרסס בצבע מגניב ולהניח את הביצה במרכז. לגבי הרגליים שימי לב שראש הביצה הוא החלק השמן יותר שם מצוירים הפנים - זה אומר שהרגליים בחלק המוצר יותר. למרות שבשביל ביצים עם רגליים שווה גם לנסות הפוך כשהחלק הצר הוא הראש. ואז ליצור לביצה צביעה כמו תחתון - פסים נקודות וכו כמו הביצה מעליסה בארץ הפלאות אל תסתבכי עם יותר מידי פריטים - הרעיון ליצור לייין מדליק וקל ליישום. חיבוק גדול קסם

בנבית

New member
קסם../images/Emo140.gif

וואוו, תודה!!! את מקסימה!!! כתבת לי שאני יכולה להחליק עם גבס ודבק, הכוונה לדבק טאפטים? ואיך אפשר להחליק עם גבס? בחיים שלי לא השתמשתי בגבס! את הרגליים חשבתי לעשות בעזרת חיבור שני מקלות קטנים ואת הנעליים מעיסת נייר ולא מדאס כי גם עם עיסת נייר אפשר להגיע למראה מאוד חלק! וגם אהבתי את הרעיון של ריסוס תבנית הביצים!
אתחיל בימים הקרובים שוב המון תודה שולחת לך גם
גדול בנבית

קסמלי

New member
היי יקירה

ישנן עבודות שאני מחליקה - בעיקר פנים חצי כוס גבס או מלט לבן ומוסיפה מעט דבק פלסטיק - מערבבת עד שנוצרת עיסה חלקה (חשוב מעט דבק - בהדרגה) ואז מורחת על העיה ומלטפת במים - המראה מאוד חלק אך כמובן לא הכרחי -אם את מגיעה לעיסה מאוד חלקה - טוב גם כך. הרגליים מדאס - כי זה מאוד מהיר לעבודה - ליצור שתי טיפות - למעוך בקצה הצר ולחבר לביצה נראה לי שלהתחיל לחבר מקלות קטנים לייצב אותם עם כפות רגליים מעיסה - הופך את הסיפור למורכב יותר על אחת כמה - אם למכירה - אנשים לא יודעים להעריך זמן עבודה אומנותית ועדיף גם מהיר וגם יפה - גימיק! לכל יעוץ נוספת - אני פה בשבילך בהצלחה בעשייה אין לי ספק שתנצחי - בכל דרך שתבחרי קסם

בנבית

New member
היי קסם

אנסה את השיטה עם הגבס! איפה אפשר להשיג גבס? יש בחנויות יצירה? ועם דאס אף פעם לא השתמשתי וזה בדיוק הזמן להתחיל כי לעשות פרטים קטנים עם עיסת נייר זה די קשה! וכשאני משתמשת בדאס אני צריכה להדביק עם דבק חם או שהדאס כבר נדבק מעצמו לעיסה? המון המון תודה ויום
נפלא בנבית

mayeden

New member
היי קסם -ש אלה

מלטפת במים ????? עם מכחול או עם הידיים?? תודה

קסמלי

New member
mayeden

כשהילדה שלי מבקשת שאני אלטף אותה אני לא אומרת לה - חכי מותק אני רצה להביא מכחול מהחדר. בטח שעם הידיים- ובעדינות לא להוריד את המרקחת רק מלמעלה כשהידיים ספוגות מים ונקיות מחומרים אחרים. ;
קסם

למעלה