תמונת היום

M i k e s F a n

New member
תמונת היום../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif

שבוע טוב לכולם, מה שלומכם? מה דעתכם לפתוח פינה חדשה בפורום, פינה "צרפתית" שבה נפרש כל יום כמה מילים מהמילון הצרפתי של מייק, כלומר מילים שבהם מייק השתמש ושהיו קשורות בחייו.. נשמע נחמד לא?
דרך נחמדה ללמוד קצת צרפתית למי שלא יודע אפילו את זה. מה שיכלול בפינה היא 5 מילים בצרפתית מפורשות לעברית ואיך אומרים אותם בצרפתית עם המבטא ומה הם אומרות. מישהו מתנדב לערוך איתי את הפינה כל יום? כך שלא יהיו טעויות חס ושלום
ועכשיו, קבלו במחיאות כפיים סוערות את מייק ברנט! בחיקוי מדהים של ג'רי לואיס
המשך שבוע מדהים לכולם
סיגל

Dis Lui

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח...אני

יודעת שהוא היה ממש טוב בחיקויים, במיוחד עם ריי צ'ארלס עם השיר ג'ורג'יה... אבל מי זה גרי לואיס
מוכר לי השם
היידי

qui saura

New member
זה קומיקאי אגדי היידי

שעבד שנים רבות עם דין מרטין ואחר כך פצח בקריירת בידור סולו ואחד הקומיקאים המצליחים של המאה ה20. הכוונה פה היא לג'רי לואיס ולא לג'רי לי לואיס שהיה זמר הרוקנרול הטוב ביותר אחרי אלביס משנות ה50.

racheli78

New member
אגב...

אומרים ג'ים קארי הוא הממשיך הטבעי שלו משום ששניהם משתמשים בהבעות פנים מוקצנות ומפגינים גמישות מדהימה בשרירי הפנים שלהם....בצחוק אפילו טענו שלג'ים קארי יש ברגים בלסתותיו....

M i k e s F a n

New member
צודקת רחלי../images/Emo70.gif

אני מתה על הסרטים של ג'ים קארי, הוא מדהים!!! הבעות הפנים שלו הם ממש כמו ג'רי לואיס ומייק ברנט. מדהים.

איציק1 11

New member
מותו של מייק

כולם אומרים שמייק התאבד בגלל שלא יכל להתמודד עם גודל ההצלחה שנפלה עליו במהירות, יכול להיות שזה נכון ,אך עדיין ישנו מסתורין האופף את מותו,הרי הוא ניסה פעם אחת להתאבד ויצא מזה בנזק (רגל שבורה) וכי לא חשדו שהוא ינסה לעשות זאת שוב? למה לא למדו לקח מהפעם הראשונה?,יכול להיות שהוא היה נתון במצוקה גדולה מבחינה נפשית אבל הוא לא סיפר את זה לאף אחד ופשוט שמר הכל בפנים? לעולם לא נוכל לדעת. כ"כ חבל על אדם יפה תואר ומוכשר כ"כ שחייו נקטעו באיבם. בכל פעם שאני שומעת את שיריו כולי מצטמררת,הלוואי שהייתי חיה בזמנים שהוא הופיע (נולדתי שנה לאחר מותו - 1976 )זו הייתה חוויה מדהימה.

qui saura

New member
בקשר להודעתך איציק111

את צודקת שיש מסתורין האופף את מותו של מייק. םג אני שואל את עצמי לעיתים איך הם לא ראו או לא חשדו או לא ידעו. אני חושב שבתוך תוכם הם ידעו אך חששו להודות בכך. כי בסרט על מייק לייס מואה טמה של ארז לאופר הייתה אישה אחת שמייק התארח אצלה ומשפחתה וכשרצה להישאר איתם כי חיפש חברים ומסגרת חמה ואוהבת היא אמרה לו שהוא לא יכול לישון אצלם והיא אמרה בראיון כי היא חששה שמא הוא יקפוץ מגג ביתה. לכן,כולם חששו לדעתי מכך שמייק יתאבד בקרבתם וזה רק העצים את תחושת הבדידות שלו, לדעתי לפחות. וזה באמת עצוב מאוד לדעת שאדם זה שהוא לפני יותו זמר או אליל קודם כל הוא אדם וזה מה שחשוב.יש אמנים שהם לא בני א דם אבל מייק היה אדם טוב באמת וניתן לקרוא זאת משיריו ולהבין זאת. הוא אהב אנשים ואהב להיות ככולם. ברגע שלאט לאט החלו לראות בו תוצר חומרי של עשיית כסף אולי הוא חש שאיבד את היכולת להיות מי שהוא ושיאהבוהו בשל מי שהוא ולא בשל מי שרוצים שיהיה-מכונה להשגת כסף. אבל כאדם אין לי זכות לשפוט זאת או לגלות נבכי נפשו של מייק כי רק האל במרומים יודע זאת.את צודקת גם כשאמרת שחבל שלא היינו חיים באותם ימים.באמת חבל,אלו היו שנים בהן אנשים פשוט נהנו לחיות ומהחיים וערך הכסף לא היה מרכזי כמו בימינו.אנשים פשוט רצו להרוויח לחמם ביושר,ליהנות,ולשמור על האהבה בין בני האדם שחבל והולכת ודועכת בימינו ורוב הדברים בימינו קשורים לכסף ואלימות. וחבל שכך, אני אישית מתקשה לחיות בעולם כזה, כי אני לא מאמין שאנשים יכולים להיות כאלה אכזרים ולא ישרים. מה??אסור לאהוב בני אדם בגלל שהם בני אדם אלא חייב להיות אינטרס לאהוב אדם?זה לא כתוב בספרים או בשירים אלא רק בחברה של ימינו ואיני מתכוון אישית לישראל אלא לרוב העולם.מצטער שגלשתי נושא,נסחפתי קצת...אממ שיהיה לכולם/ן שבוע טוב, מתוק וחייכני מלא אושר ושמחה ומי ייתן ונדע ימים טובים מאלה.

mikebrant78

New member
שלום לך!../images/Emo168.gif

מה שלומך? ברוכה הבאה לפורום שלנו. עפ"י הכינוי שלך, יהיו שיטעו ויגרסו שמא מדובר בגבר, אך לאחר שקוראים את דברייך, מבינים שאת משתייכת לבנות המין היפה (והאופה?) סתם. אף אני שותף להרגשתך וחש תחושת החמצה על שלא זכיתי לחוות ולחזות בפלא מקרוב. אני נולדתי 3 שנים לאחר מותו. לפני מספר שנים חשבתי לעצמי עד כמה חבל שאין משהו שינציח את הופעותיו החיות, כיום למזלינו יש את הDVD. אך שוב אין כלל מה להשוות, שכן הופעה חיה הינה חוויה מחשמלת, מעולם אחר. שיהיה לנו המשך יום נפלא ושנה טובה! אלעד:)

qui saura

New member
היי סיגל

זו דווקא תהיה פינה מצויינת.הייתי מתנדב לעזור אבל אני בקושי יודע אנגלית טוב:)

למעלה