תמונות !! יאללה חברה תמנות של חג המולד שלנו ותמנות העץ שלנו בבית... תגיבו
X XspiritX New member 19/12/06 #1 תמונות !! יאללה חברה תמנות של חג המולד שלנו ותמנות העץ שלנו בבית... תגיבו
ח חניתה דרלינג New member 20/12/06 #11 אוי, זה מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo139.gif לנו יש עץ מלאכותי קטן (כן, למרות שזה בית יהודי)- פשוט כי תמיד אהבתי את החג הזה אפילו קיבלתי היום מתנה (קצת לפני הזמן )
אוי, זה מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo139.gif לנו יש עץ מלאכותי קטן (כן, למרות שזה בית יהודי)- פשוט כי תמיד אהבתי את החג הזה אפילו קיבלתי היום מתנה (קצת לפני הזמן )
X XspiritX New member 20/12/06 #14 חח החג של המתנות והכסף LOL טוב אני כול שנה מקבל הרבה כסף מהמשפחה ומתנות מקבל מידידים וידידות יש לי כבר הרבה דובים וסנטה קלאוס
חח החג של המתנות והכסף LOL טוב אני כול שנה מקבל הרבה כסף מהמשפחה ומתנות מקבל מידידים וידידות יש לי כבר הרבה דובים וסנטה קלאוס
X XspiritX New member 19/12/06 #10 יאהוו חחח יש לי עוד אחות חחח איי... LOL מספיק לי אחת על 150 אחיות חחחחחחחחחח LOL
S SadistickBitch New member 19/12/06 #8 זה יפהפה! אני גם רוצה עץ קריסמס גדול, מושקע ויפה . אולי שנהע הבאה..
X XspiritX New member 19/12/06 #9 כןן למה לא? את יכולה לקנות עץ .. ולקשט אותו עדיין לא מאוחר .... חח וההשקעות די משלמים הרבה כסף לעץ חחח... אנחנו ככה כול כמה שנים מחליפים הכול ושמים הרבה כסף... אז יאללה תקני עץ וקשוטים ואני אבוא לקשט לך
כןן למה לא? את יכולה לקנות עץ .. ולקשט אותו עדיין לא מאוחר .... חח וההשקעות די משלמים הרבה כסף לעץ חחח... אנחנו ככה כול כמה שנים מחליפים הכול ושמים הרבה כסף... אז יאללה תקני עץ וקשוטים ואני אבוא לקשט לך