brown bear.
S steelwater New member 28/7/06 #21 6# אני לא בטוחה אבל נראה לי שזה מרגון ספרקוס, הבחור מהסרט Super size me. נכון?
א אמבריי לנצח New member 28/7/06 #23 אם את אומרת זה נראה אותו בחור ככה סתם, לא הייתי חושבת על זה לבד הוא נראה לי רד נק טיפוסי
S steelwater New member 28/7/06 #25 8# תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת מהמסיבה לפרק ה-100 של סקרבס. אני פשוט מאוהבת בתמונות האלו! הן מעולות.
S steelwater New member 28/7/06 #28 10# טוב, לא ממש רואים את הפנים שלו בתמונה הקודמת אבל עדיין המשפט זהה נכון חחח.
א אמבריי לנצח New member 28/7/06 #35 מאיפה אני אמורה לדעת איך הוא נראה תגידו, יש שחקן כזה שקוראים לו כריס מילר והוא שיחק באיזה סרט שגם כריסטה מילר שיחקה בו שביים בעלה (ביל), זה בטח אחיה, לא? קרלה מעצבנת
מאיפה אני אמורה לדעת איך הוא נראה תגידו, יש שחקן כזה שקוראים לו כריס מילר והוא שיחק באיזה סרט שגם כריסטה מילר שיחקה בו שביים בעלה (ביל), זה בטח אחיה, לא? קרלה מעצבנת
S steelwater New member 28/7/06 #31 12# - תראו את התמונה הזאת זה חשוב! תמונה כל-כך חמודה!!!!!!!!!!!! יו איזה תמונה גדולה. תמונה ממש טובה.
12# - תראו את התמונה הזאת זה חשוב! תמונה כל-כך חמודה!!!!!!!!!!!! יו איזה תמונה גדולה. תמונה ממש טובה.