תמונות זו לי הפעם הראשונה שאני רואה את בעל החיים הזה ואני עדיין נפעם... :) (מפגש חמוסים 17/4 )
ח חרב לעט New member 19/4/06 #1 תמונות זו לי הפעם הראשונה שאני רואה את בעל החיים הזה ואני עדיין נפעם... (מפגש חמוסים 17/4 )
ח חרב לעט New member 19/4/06 #11 לבקנים לא יכול לשים פה תמונות הכוללות תמונות של אנשים, יש לי אלבום ביאהו שאעביר למשתתפי המפגש לפי בקשה
לבקנים לא יכול לשים פה תמונות הכוללות תמונות של אנשים, יש לי אלבום ביאהו שאעביר למשתתפי המפגש לפי בקשה
G gilky New member 22/4/06 #32 איזה תמונות ! יא אללה ../images/Emo199.gif כל הכבוד לכם אחים שלי, אני רק התעוררתי לעשות פיפי ואתם כבר נפגשתם ותמונות ומיליון חמוסים פה. נו אני אחזור לעוד 5 דקות בכיף. שלכם מאייקי הישנוני
איזה תמונות ! יא אללה ../images/Emo199.gif כל הכבוד לכם אחים שלי, אני רק התעוררתי לעשות פיפי ואתם כבר נפגשתם ותמונות ומיליון חמוסים פה. נו אני אחזור לעוד 5 דקות בכיף. שלכם מאייקי הישנוני
S skarlet ohara New member 19/4/06 #5 האם זה אתה, ידידי? חברים- כבוד! הבחור םתח משתמש בתפוז רק בשביל להעלות את התמונות של החמוסים שלנו. כאמור, בחור כארז!!! (לטסי תיכנס לפורום ההוא של הצילום שאמרנו, תיכנס תיכנס...)
האם זה אתה, ידידי? חברים- כבוד! הבחור םתח משתמש בתפוז רק בשביל להעלות את התמונות של החמוסים שלנו. כאמור, בחור כארז!!! (לטסי תיכנס לפורום ההוא של הצילום שאמרנו, תיכנס תיכנס...)
ח חרב לעט New member 19/4/06 #15 היי יש לך כמה תמונות ממש יפות שאני לא יכול להציג בפורום, וגם לחברה שלך הג'ינג'ית הן באלבום ביאהו ואוכל לשלוח אותן באימייל
היי יש לך כמה תמונות ממש יפות שאני לא יכול להציג בפורום, וגם לחברה שלך הג'ינג'ית הן באלבום ביאהו ואוכל לשלוח אותן באימייל
ח חרב לעט New member 19/4/06 #18 לא יכול לשים לינק נתבקשתי לסגור את האלבום כי מופיעים שם אנשים, לכן אני יכול לשלוח רק בדוא"ל, דרך מרכז האלבומים של יאהו
לא יכול לשים לינק נתבקשתי לסגור את האלבום כי מופיעים שם אנשים, לכן אני יכול לשלוח רק בדוא"ל, דרך מרכז האלבומים של יאהו
ס סוף עונה New member 20/4/06 #29 וואייייייייייי איזה יפה זה ../images/Emo99.gif מי זה החמוס הזה???? איזה צבעים משגעים