תמונות...!!

תמונות...!!

הצלחתי לשכנע את אבא שלי לצלם במצלמה הדיגיטלית שלו!!!! אני מקווה שאני יצליח לעלות את התמונות אם לא עזרו לי בבקשה.. ד"א אני מעלה אותם בבקישור כי אנלא דע להקטין אותם !!!

adi cb14

New member
יותר מאוחר אני אעזור לך בערב.

אם מישהו יכול לפני אז שיעזור.

shavitp

New member
תשובה

בהנחה שיש לך xp שלך את התמונות לעצמך - הxp ישאל האם להקטין את התמונות - לחץ אישור וכו וכו... בהצלחה...

את זה הבנתי אבל

התמונות שלי גדולות מידי ואם אני מנסה להקטין(דרך צייר) זה מוחק לי חלקים מהתמונה זאת הבעיה...

הינה כך אתר לעלות תמונות ושים קישור

בפורום (עם אתה לא מצליח לעלות כנראה בגלל שהתמונות גדלות מ250kb ) והאתר שנתתני לך בקישור יעזור לך

barnea1

New member
כי שאר התמונות גדולות מידי.

אתה צריך להקטין את משקל התמונות לכדי פחות מ-250KB לפחות, אחרת זה לא ייעלה לך ויופיע לך דף של "לא זמין".

חח תודה.. להבא אני אדע איך להקטין

תודה לכולם על העזרה... עכשיו, מקודם עדי אמר שעוד מעט יהיו ברקים... איך אני יכול לצלם הרי ברק זה שניה!!!אם לא פחות או יותר ואני לא אדע מתי לתפוס אותו...

Safedc1

New member
נחמד התמונה

בקשר לגודל יש תוכנות שמשנות גודל זה ע-נ-ק-י במיוחד לדף שנפתח ככה ישר, לא מבינים כלום תעלה לאתרים אחרים, גם ככה תפוז זה סתם שרת .. תעלה לאימג'שאק ....

משם הקטנתי את התמונה חח

תחשוב מזה על המחשב שלי!! אנלא מצליח לראות נדה.... ניסיתי להקטין חח אבל לא הצלחתי ובקשר לאתר כן ממנו הקטנתי אבל הוא לא נראה לי הקטין לי את הגודל.... חחחחחחחחחחחחחח

Safedc1

New member
אוייי :|:|

האתר לא מקטין ! אתה פשוט מעלה לאתר ההוא וזה נראה יותר אממ "נוח" .. מבין ? תן קישור לתמונה משם, מבין ? שאתה מעלה ישלך קישורים כזה תן ת'אחרון בינהם ... אם אתה רוצה להקטין זה תוכנות.. פיינטשופ\פוטושופ\צייר גם אפשרי אבל אם לא הצלחת אז עזוב [תסמן את הכל ותקטין - לא את הפינות של הדף עצמו]

למעלה