תמונות

../images/Emo18.gif אני מתריע עוד לפני כן

אם אלו תמונות מהמפגש- אני לא מעוניין שהתמונה שלי תפורסם בבקשה ולדעתי את צריכה לשאול את החברים שמצולמים אם הם מעוניינים שתמונתם תופיע. תודה מראש

relyr

New member
סליחה, אמאל'ה

במפגש עצמו לאפ אחד לא היתה בעיה לכן חשבתי.. אוקיי לילה טוב

M a x i1

New member
גם אני לא רוצה שיראו את התמונה שלי

וכן ראלי.. אל תפתחי כל הזמן שרשור חדש על כל תמונה... עדיף שתשימי את כולן באותו שרשור

בדיוק כמו שהגבת לה

את פשוט מגיבה לעצמך. נכנסת להודעה האחרונה שלך, ומוסיפה תגובה....

ראלי :)

אני יודעת שהכוונה שלך טובה, אז בטח קצת נבהלת מהתגובות .. אבל מן הסתם, לא כולם מעוניינים לחשוף את עצמם..הרי לא לכולם יש תמונה בכרטיס או בגלריה, וגם אם כן זה לשיקולם בלבד איזה תמונה לעלות ואיזה לא. בכל מקרה אני אישית קבלתי את התמונה, ורציתי להגיד לך הרבה תודה

relyr

New member
בבקשה מותק

והאמת נבהלתי מאוד, לא כל כך ברור לי למה לא אם בכל מקרה נפגשנו... אכן הגיע ממקום טוב הנסיך בוטה ורחוק האמת מלהיות נסיך...

לא נכון

לא פייר... גם אני הייתי כועסת מאוד אם היית מפרסת כאן תמונה שלי זה שבחרתי להחשף מול אנשים שטרחו והגיעו להפגש לא אומר שאני מוכנה להחשף מול כל היתר וגם אם כן, אעדיף לבחור את התמונה שאני רוצה..ולשלוט על העניין... יכול להיות שאת די חדשה בנושא ועוד לא נתקלת הנסיך לעומתך היה עד למספיק כעסים מצד אנשים,..ואין לי ספק שהמון אנשים יהיו מבסוטים כשיבינו שבזכותו לא פורסמו תמונות שלהם כנגד רצונם.

relyr

New member
אוקיי

לא חשבתי על זה כך, זה נראה לי פשוט מאוד בכל אופן - מתנצלת!

חחחחחחחחחחחח

ואת כל זה אמרתי, בלי לשים לב שכבר עשית את זה :) טוב נו, אני סולחת

M a x i1

New member
לא בהכרח נכון...

אני באתי למפגש, אבל יש המון אנשים שקוראים בפורום, לא רק מי שהיה במפגש וגם לא רק מי שכותב בפורום. לא בא לי שכולם יידעו מי אני...

למעלה