תמונות !!!

• פותח הנושא wiz
  • פורסם בתאריך

wiz

New member
תמונות !!!

כן, הגיע היום! למרות העצלנות שלי פיתחתי את התמונות, ולמרבה ההפתעה הן יצאו די טובות, רק שהן די קטנות (לא נורא, אני אגדיל...). אז הנה אחת שכבר הספקתי לסרוק, של (מי אם לא) ג´ון פטרוצ´י!!! תמונה די נחמדה, למרות שבסריקה האיכות ירדה בטירוף, והיא די התעוותה. אבל מה לעשות, זה מה יש...

new_rider

New member
רגע שאני אבין משהו...

אתה היית בהופעה של g3???????? אם כן...למה אתה לא אומר אחי??? זה גדול!!!! הלוואי עלי להיות שם... אפשר להגיד שזה כרגע החלום שלי... איך זה לראות את הנגנים הטובים בעולם בהופעה חיה? new rider שמת לקבל תשובות

new_rider

New member
באמת בפעמים הראשונות שבאתי לפורום

קראתי הודעה שמישהו אומר שהוא הייה בהופעה של g3 אבל לא לקחתי את זה ברצינות... ושכחתי שזה היה וwiz שהוא אדם רציני וברור שעכשיו שאני מכיר אותו(מהפורום)אני מאמין לו...

wiz

New member
אוקיי....

זה היה ענק, עצום, לא יאומן, מדהים, בלה בלה... כבר דיברתי כ"כ הרבה על ההופעה, שאני מרגיש שאני חוזר על עצמי... תדפדף לדפים הישנים יותר של הפורום, ותראה את מה שרשמתי... ותודה על התגובות... וצרפתי עוד תמונה... מי זה ?

untitled

New member
מי זה יכול להיות?

שאלה נורא קשה אבל למה כל כך קטן?

wiz

New member
לא, לא, לא...

זהו סטיבי ואי (מוכר לנו מאיפשהו?) פירסמתי מזמן תמונה שלו (שלא אני צילמתי) עם אותה תאורה... האחרת יותר ברורה והרבה יותר גדולה וקרובה, אבל זה כי הבנאדם ישב באחת השורות הראשונות... בכל מקרה, הנה היא שוב...

new_rider

New member
שאלות והסברים

ככה היום סטיב ואי נראה?(כי בתמונה הכי עדכנית שלו שראיתי הוא הייה עם שער יותר קצר) פגשת את סטיב או את הנגנים אחרים אחרי ההופעה?(שמעתי שסטיב ואי יש איזה מנהג שאחרי ההופעות שלו "הוא יורד אל העם") בקשר לתמונה פשוט הלכתי לאתר של ויני מור וראיתי תמונה מוזרה שהוא מופיעה שם בg3...ובתמונה שאתה שלחת הוא(סטיב)הזכיר לי את ויני. אתה ראית אותו שם?(את ויני)

wiz

New member
אממ...

1. ואי באמת האריך את השיער, וככה הוא נראה היום... 2. ויני מור לא הופיע ב-G3, בכל אופן לא בהופעה שאני הלכתי אליה... 3. גם אני הייתי בסרטים שאחרי ההופעה אני הולך לפגוש את כולם, להצטלם, לקחת חתימות, אבל זה נשאר רק בגדר חלום... השומרים והסדרנים לא נתנו בכלל להתקרב לבמה בסוף ההופעה, וגם זרזו את כולם לצאת. כולם, חוץ משני אנשים מאוד מאוד ברי-מזל, שזכו בכרטיס אפטר-שואו בהגרלה... 4. בקשר ל"מנהגים של סטיב"... הוא לא נשאר הרבה על הבמה אחרי ההופעה, ולא דיבר עם המעריצים, אבל מה שהוא כן עשה, היה לרדת מהבמה, ולנגן מתוך הקהל... הוא אפילו נתן לכמה אנשים לגעת לו בטרמולו...

new_rider

New member
טוב...

אגב לא שאלתי איפה ההופעה היתה? והקטע עם הטרמולו היה נשמע גדול

למעלה