תמונות

תמונות

טוב,אז כמו שהבטחתי אני מביא לכם תמונות מהשכונה שבה אני חי קצת רקע לתמונות שתראו: מדובר בשני גנים ציבוריים שפעם צמח בהם דשא,באחד מהם היה ארגז חול עם מתקן לילדים ושביל שהיה בנוי מאבנים משתלבות כמו כן היה מתקן שהיה ניתן לשבת עליו.עד לפני שבוע הגן היה במצב הרבה יותר גרוע ממה שאתם רואים בתמונות ורק תושבים שאיכפת להם הוציאו משם מריצות מלאות אשפה.כמו כן שימו לב לעץ הדקל שמופיע בתמונות,הדקל הזה הוצת במעשה וואנדליזם של ילדים [תרבות הפנאי של ילדי לוד]. הגן השני הוא גן שהיה כולו מכוסה בדשא והתמונות מעידות על מה שנותר מהדשא עקב זה שהעירייה לא דאגה לטפל פה [שבחים למחלקת הגינון בעירייה]. האיזור השלישי שצולם הוא איזור שפעם היה שכונת קראוונים ומשום מה בשבועות האחרונים החליטו לעשות ממנו מזבלה. לבסוף,רציתי שתשימו לב למדרכות שצילמתי ועל העשבים שצומחים עליהן וגם על החומה השבורה שמהווה מפגע בטיחותי. תמונה1 תמונה2 תמונה3

איך נדע...?

שהתמונות אכן צולמו בלוד..? ואם כן אז תן צ'אנס לתקן את המעוות ציין היכן צולמו התמונות כדי שנוגעים בדבר ישפרו את המצב. ואז תזמין אותנו שוב כדי לראות איל "לוד פורחת באביב"

סגן

התמונות צולמו בלוד ברחוב נימרוב די קרוב לדואר ברחוב רמז אם אתה מכיר. אם הגנים האלה עומדים ככה כבר כמה שנים מה גורם לך לחשוב שמישהו בעירייה בכלל רוצה לתקן את המעוות? אני בתור תושב לוד צריך להביא תמונות על מנת שהמצב יתוקן?! עירייה מסודרת אמורה לתחזק את הגנים הציבוריים שנמצאים בעיר ולהפעיל איזושהי בקרה. זה שישתלו פה עוד גן ויתנו לו להגיע למצב הזה שוב פעם זה לא מה שיעזור. הגן הזה הוא סימפטום למה שקורה בעירייה ועד שהליקויים בעירייה לא יתוקנו לוד לא תפרח לעולם [אולי רק זמנית למראית עין].

סיגמא

New member
כל המקומות שבתמונה היו פעם מדשאות

כל המקומות שמצולמים פה היו פעם ,לפני הרבה זמן מדשאות פורחות שהבעיה העיקרית היא שעם המדשאות לא דאגו שיהיו ממטרות וזה מה שקרה באופן טיבעי לאחר תקופה מאוד קצרה. האמת שבתקופה האחרונה אני רואה איזה שהוא ניצוץ של שיפור בחזות מרכז העיר כמו: צביעת הכבישים,ושתילת פרחייה,אבל זה מוגבל רק למרכז העיר ואני לא רואה שזה מתפשט לכוון שאר איזורי העיר.אני מציע שכל פעם מישהו אחר בפורום יעלה תמונות,ואולי זה יעלה רעיונות בראשו של ראש העיר.בואו ונראה כולנו מה מסוגל ראש העיר לעשות!!!!

די לתמימות!

זה לא עניין של ממטרות מדובר בתחזוקת הגנים כמו שכתבתי עד לפני שבוע היו בגן הזה ערימות אשפה עד שאנשים טובים ניקו אותו. ובעניין ראש העיר...אל תסמוך עליו! הוא עסוק עכשיו בדברים אחרים תקרא את הכתבה ב"הארץ".

ס ד

New member
למתעורר, תודה על הכתבה שתאיר יותר

את עיני ציבור המטומטמים בלוד. כ"כ כן מדוע אתה מכלה את מלותיך על המרפסון העלוב. כדאי היה לשלחו לאיים על ראובן רובין אולי הוא היה מגיע במהרה לנקות.

סגן אני עדיין ממתין...

איפה האנשים בעירייה שצריך לתת להם הזדמנות לתקן? אני עדיין ממתין להם... דרך אגב...תעבור באיזור בית התרבות זוכר את כל הפרחים ששתלו שם בפעם השנייה?! אז רק תדע שמלא עשבים צומחים בין הפרחים האלה ואף אחד לא מנסה לתחזק את הפרחים פשוט יתנו להם לנבול שוב...אז רק תבין עם מי יש לנו עסק בעיר הזו....[רמז:אנשים שסתם מבזבזים לנו את הכסף על פרחים נובלים]

למעלה