מ מלודי מתה על מאיוש New member 13/8/05 #21 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
מ מלודי מתה על מאיוש New member 13/8/05 #22 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
מ מלודי מתה על מאיוש New member 13/8/05 #24 זהו.. תגידו מי בא מחר בשעה שלוש למפגש מעריצים בת-אביב? כדי?? מאי?? דיקלה?? ספיר?? חן?. יסמין?? חח דברו
זהו.. תגידו מי בא מחר בשעה שלוש למפגש מעריצים בת-אביב? כדי?? מאי?? דיקלה?? ספיר?? חן?. יסמין?? חח דברו
ח חולה על מאיוש New member 13/8/05 #25 אין לי מושג יכול להיות שאני יבוא לא נראה לי כי ההורים שלי לא בבית.. ורגע ביזה שעה זה??
E Effoliation New member 13/8/05 #30 מתי זה? איזה יום? איזה שעה?../images/Emo34.gif בבקשה תעני מהר זה דחוף!
מ מלודי מתה על מאיוש New member 13/8/05 #32 פרטים: אז ככה מחר ביום ראשון בדיזנגוף סנטר,תל אביב בשעה שלוש בצהריים. קראתי בעיתון אש אחד פנאי פלוס וגם בידיעות אחרונות תראו אפילו
פרטים: אז ככה מחר ביום ראשון בדיזנגוף סנטר,תל אביב בשעה שלוש בצהריים. קראתי בעיתון אש אחד פנאי פלוס וגם בידיעות אחרונות תראו אפילו