ידוע
ה האיש והשיערות New member 4/7/05 #23 אוקי במקרה נכנסתי לשניה אחת .. אל תשאלו אפילו למה.. אבל הייתי חייב לכתוב : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!
אוקי במקרה נכנסתי לשניה אחת .. אל תשאלו אפילו למה.. אבל הייתי חייב לכתוב : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!
B bobby6killer New member 4/7/05 #26 אאאה נכון בגלל שזה פורום של סרטי CKY אני צריך לשמוע להקה מעפנה שהקשר היחידי שלה לסרטים הוא שאח של באם מתופף? I THINK NOT
אאאה נכון בגלל שזה פורום של סרטי CKY אני צריך לשמוע להקה מעפנה שהקשר היחידי שלה לסרטים הוא שאח של באם מתופף? I THINK NOT
B bobby6killer New member 4/7/05 #28 מה הקשר? זה לא שיצאה עונה חדשה של ויוה לה באם,זה פאקינג להקה שלא אכפת לי ממנה ואין לה קשר הגיוני למהות של הפורום.
מה הקשר? זה לא שיצאה עונה חדשה של ויוה לה באם,זה פאקינג להקה שלא אכפת לי ממנה ואין לה קשר הגיוני למהות של הפורום.
O omni96 New member 5/7/05 #29 יש לה קשר הגיוני היא אפילו בשם של הפורום וכמה אנשים פה אוהבים אותה אז תפסיק
B bobby6killer New member 6/7/05 #36 לא,אין קשר זה להקה,לא קשור לפורום,ולא אכפת לי מה השם שלה. והרבה אנשים פה אוהבים הרבה דברים אחרים,So what? זה לא חייב להיות קשור בגלל שאתה אוהב אותם בחור...
לא,אין קשר זה להקה,לא קשור לפורום,ולא אכפת לי מה השם שלה. והרבה אנשים פה אוהבים הרבה דברים אחרים,So what? זה לא חייב להיות קשור בגלל שאתה אוהב אותם בחור...
O OpticalIllusion New member 5/7/05 #34 אתה יודע מה הפתרון הכי פשוט לבעיה שלך? GET THE HELL OUT OF HERE !!
S SAMAR New member 9/7/05 #39 קראו לי טיפשה.. קראו לי לא מעודקנת...אבל... מי זו הבחורינה עם החולצה הלבנה? מה פיספסתי פה?