תמונות

2LIRONOS7

New member
רוצים פרוגרסיב? סימפוני איכס תספק

את - The Odyssey. למי שיש כוח לשיר של 24 דקות - זה השיר.

slallum

New member
כן, באמת אחלה של שיר ../images/Emo45.gif

DamNNation מושפעים מאוד מסימפוני איכס, תשמעי את Media שלהם, שיר שממש דומה לסימפוני

slallum

New member
בן? מצטער =]

אה, אתה זה שאוהב את השרד, לא? מיכאלנג'לו גיטריסט שרד ענק =]

2LIRONOS7

New member
אתה נשמע ציני מדיי...

וזה לא מקובל עליי!

2LIRONOS7

New member
היה נשמע כאילו צחקת עליי../images/Emo6.gif

חלק הגדירו (ןמגדירים) את המוזיקה שלו כחסרת כל רגש או איכות ורק שרדינג... בחלק מהמקרים זה נכון, אבל יש לו כמה התעלויות (No Boundaries, 2X Again). בכל אופן אני מעדיף את סאטריאני, יש לו בהחלט הרבה רגש בשירים.

slallum

New member
כן, ללא ספק סטריאני בין הכי טובים:)

אני משער שרכשת לעצמך את אחד ה-G3, כן?

מילקמן

New member
ככה

סונטה היו שעה ו5 דקות וניגנו בערך 11 שירים + שיר הוודקה המסיים כמעט כל הופעה. נייטויש היו יותר וניגנו: 1. Dark Chest Of Wonders 2. Planet Hell 3. She Is My Sin 4. Phantom Of The Opera 5. Nemo 6. Symphony Of Destruction (Megadeth cover) 7. Bless The Child 8. Ever Dream 9. Wishmaster 10. Sleeping Sun 11. Over The Hills And Far Away 12. Wish I Had An Angel שימו לב שאת הלהקה שמבצעת את שיר 6 במקור, ניתן יהיה לשמוע בפסטיבל מטאליסט הישראלי (וכמעט בטוח שהיא תנגן את השיר הזה....)

מילקמן

New member
"שיר"

של איזה דקה שהלחן שלו הוא הלחן של "הבה נגילה" ובו הם שרים vodka, we need some vodka הרבה פעמים

מילקמן

New member
ממממממממממ

לא שאני יודע. אבל אפשר להבין בו את המילים אז נראה לי שלא.... לanal cunt יש שיר עם לחן של "הבה נגילה"?

מילקמן

New member
פסטיבל מומלץ בקרוב

ולמי שכן חושב על לנסוע לפסטיבל אני ממליץ על wacken הגרמני יופיעו בו nightwish within temptation sonata edguy hammerfall ועוד... http://www.wacken.com/en/main-bands/billing/

Danihell1

New member
הממ הייתי נוסעת לגראספופ :(

דרים ת'יאטר איירון מיידן אין פליימס דארק טרנקוויליטי מה עוד אפשר לבקש? אולי כסף :(

למעלה