תמונות

וזה שוב מעורר קנאה מחדש... ../images/Emo46.gif

אפשר להעלות לגלריות?

Blade Of Fire

New member
ובגלל זה אני נמשך לרוק ישאלי ../images/Emo3.gif

כדי שלא לכל הופעה טובה אני אצטרך גם כרטיס טיסה... "איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא... העתיד נראה שחור כשאני בוכה...."

Danihell1

New member
הממ.. יש הופעות מטאל בארץ.. [?]

לא שרוק ישראלי זה לא טוב.. "ילדה רוצה לבוא איתי לסיני.. חצי האי סיני? -קוראים לי ארבע עשרה" [ציטוט יותר טוב
]

Blade Of Fire

New member
מטאל בארץ? הרשי לי להתחלחל

*מתחלחל* רובם, אם לא כולם, גועל נפש דת' מהלך!

Danihell1

New member
הרשה לי לחלוק עליך..

דבר ראשון, לא הכל דת' בארץ. Guidance- גראנג' Onion god - קשה לי להגדיר.. זה לא כ"כ כבד אבל. Solstice coil - פרוג' Damnnation - פאוור? תקנו אותי אם אני טועה Distorted - דום לא חסר. ולמרות ששומעים הרבה על דת' טכני, יש גם את הדברים הטובים. בוא לא נשכח את סיילם ואורפנד לנד. ורק תעז לומר גועל נפש עליהם!

מילקמן

New member
Orphaned land!

ולא לשכוח שמגה-דת' מגיעים לארץ וזו כבר התחלה טובה למרות שהם לא פאוור. הם נחשבים ללהקה דיי גדולה באירופה.

Danihell1

New member
התכוונתי יותר להקות ישראליות..

לא להופעות חד פעמיות. למרות שמגהדת' זה נחמד. וההנחה הסמויה מהמשפט שלך זה שאם זה לא פאוור זה לא טוב. תקן אותי אם אני טועה. חוץ מזה.. להקה דיי גדולה, סבבה, למה לא.. אבל גם להקות יותר קטנות או פחות מיינסטרים יכולות להיות לא רעות בכלל.

מילקמן

New member
זאת לא הנחה סמויה

זה מה שמשדרים רוב האנשים שכותבים בפורום הזה

Musta Susi

New member

Extinct Tradition-פאוור או גותי Arafel-Black Ancient Tale-Power\Progressive *Betzefer-Metalclore groove (זה נשמע כמו ת'ראש
)

Danihell1

New member
הממ..

בעיקרון, נתתי דוגמאות בהתחלה ללהקות בלי גראולינג, כי עידן לא אוהב, ורציתי להראות לו שיש ולא הכל דת'. והממ.. מטאלקור יכול להיות נחמד [קילסוויץ' למשל], אבל לא מתה על ביצפר. ושתי הלהקות שכתבת [חוץ מערפל] אני לא מכירה. אני אשמח להכיר אם יש לך שירים לשלוח.

Blade Of Fire

New member
להגיב על כל להקה

שאת ואופיר אמרתם אני לא אעשה, רק אגיד שאת רובם לא שמעתי ואני כמובן אשמח לשמוע שיר, שניים, שלושה וכו'... בקשר לסיילם אני לא מדבר.. לא ממש מת עליהם.... אורפנד טובים אבל רק באלבום האחרון... הראשון בינוניים מינוס....

Danihell1

New member
לדעתי דווקא סהרה ואל נורא עלילה

יותר טובים. אבל שטויות. בכל מקרה, רק תבקש שירים ואני אשמח לשלוח :]] ונתתי להקות רק כדוגמא לכך שזה לא הכל דת'.

slallum

New member
Damnnation הם גם קצת פרוג

תשמעי את Nothing else to Do, שיר פרוג מדהים, אחד השירים הכי טובים ששמעתי, בלי להגזים

slallum

New member
חבל =]

כאילו Fix the Fix זה שיר מצויין, אבל לדעתי אין על Nothing else to Do, כל הקטעים שם, ואיזה תופים!

למעלה