תמונות

מילקמן

New member
תמונות

מההופעה בהלסינקי לפני פחות משנה חלק הופעו כבר בקומונת סונטה ארקטיקה, אבל בגלל שהיא נסגרה החלטתי להעלות שוב.

מילקמן

New member
...

ההופעה היתה לפני כמעט שנה, והדיסק החדש עדיין לא יצא. ואת האמת אני לא זוכר בידיוק איזה שיר הם שרים כאן...

למרות שראיתי את זה בקומונה אני

עדיין מתה מקנאה.
אבל עכשיו שמתי לב, זה מטוסקה!
היית בפסטיבל טוסקה! *מיבבת בבכי* קראתי כל כך הרבה ביקורות טובות על הפסטיבל הזה... במיוחד על הזה שהיה שנה שעברה. אומרים שסונטה היו אדירים שם, זה נכון?

מילקמן

New member
כן

סונטה היו ממש ממש טובים יחסית להופעות קודמות שלהם (הם לא נשמעים מי יודע מה בד"כ). וד"א טוסקה השנה די מסריח...

מילקמן

New member
אין דבר כזה

נגמרו הכרטיסים. אין טיסה ישירה להלסינקי ולכן יש מלא חברות עם עצירות ביניים. אולי נגמרו הכרטיסים הזולים. אפשר לטוס דרך צרפת, אנגליה, הונגריה, גרמניה, דנמרק...

זאת לא הייתה טיסה ישירה גם ככה.

אבל אין אף טיסה אחרת מלפני החגים והפסטיבל מתחיל ביום חמישי. זאת הטיסה היחידה בכל הרשימה של אל על לפינלנד, דרך וינה.

זה כבר סיבוכים. ../images/Emo4.gif

להתחיל לחפש דברים באתרים באינטרנט וכאלו. באל על היה דיל ממש טוב.. זה מבאס שנגמרו הכרטיסים. אבל אולי אני טסה בסוכות, אני צריכה לראות אם הם מופיעים באותו שבוע. *מתפללת שכן*

TarwenR

New member
!$^%&@$^*&)!

אני כל כך מקנאה בך :| גם הופעה של סונטה, גם הופעה של נייטוויש וגם בפינלנד אפשר לבקש יותר? מרקו
יאני
טוני
תרשה לי לקרוא לך זונה?

למעלה