|תומך|
P purple rain2 New member 9/3/05 #32 סעמק על התפוזבל הזה../images/Emo46.gif טוב נו, תחשבי על הפעם הראשונה בתור פיצוי על זה שלא הייתי פה קודם כדי לתמוך בך
סעמק על התפוזבל הזה../images/Emo46.gif טוב נו, תחשבי על הפעם הראשונה בתור פיצוי על זה שלא הייתי פה קודם כדי לתמוך בך
• •°• נעמה•°• New member 9/3/05 #11 חמודים שכמוכם../images/Emo99.gif אם ככה אז גם אני שונאת אתכם. מאד .
• •°• נעמה•°• New member 9/3/05 #12 אהה והמילה כלות באמת מתאימה פה נראה לי שעוד פעם אחת שאני רואה את האודישן של הראל וזה הסוף שלי :|
• •°• נעמה•°• New member 9/3/05 #19 בעצם אני אומרת- בררררררררררר אני רואה שוב את הסרטון. האודישן של הראלל! דיי תעזרו לי אני עומדת לבכותתת הלב שלי עוד רגע נופל :| איך כזה ריקי גל מתמוגגת כבר מההתחלה חחח וצדי וצביקה כזה מנענעים בראש עם מבט כזה של "נו מה, בטח שהוא עובר!" חיחי .
בעצם אני אומרת- בררררררררררר אני רואה שוב את הסרטון. האודישן של הראלל! דיי תעזרו לי אני עומדת לבכותתת הלב שלי עוד רגע נופל :| איך כזה ריקי גל מתמוגגת כבר מההתחלה חחח וצדי וצביקה כזה מנענעים בראש עם מבט כזה של "נו מה, בטח שהוא עובר!" חיחי .
• •°• נעמה•°• New member 9/3/05 #20 יעלי../images/Emo12.gif. נכון בחתימה שלך? אז זה לא אמור להיות "ובלעדין אין בי מה" המממ, נראה לי שכן . *הולכת לבדוק* זה אכן "ובלעדיך אין בי מה" היכוני לעדכן את החתימה
יעלי../images/Emo12.gif. נכון בחתימה שלך? אז זה לא אמור להיות "ובלעדין אין בי מה" המממ, נראה לי שכן . *הולכת לבדוק* זה אכן "ובלעדיך אין בי מה" היכוני לעדכן את החתימה