ואחרונה לפני שאני יוצאת לחוג
C CiNdErElLa3887 New member 28/1/05 #222 ../images/Emo142.gifתמונות חדשות מהתנור../images/Emo9.gif מלאס וגאס בינהם נמצא סאם פאראר מפנטום פלאט (אלו ששרים את שיר הפתיחה לדה אוסי.."קליפורניה"). הם חברים טובים מאוד, גם הוא היה בקריבס, אם אני לא טועה
../images/Emo142.gifתמונות חדשות מהתנור../images/Emo9.gif מלאס וגאס בינהם נמצא סאם פאראר מפנטום פלאט (אלו ששרים את שיר הפתיחה לדה אוסי.."קליפורניה"). הם חברים טובים מאוד, גם הוא היה בקריבס, אם אני לא טועה
C CiNdErElLa3887 New member 28/1/05 #225 ../images/Emo142.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
א א ניצן New member 28/1/05 #235 ../images/Emo39.gif הקפצההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההה זה מספיק בשביל להקפיץ יאללה חן תמשיכי יש לי עוד מקום בדיסק בשביל התמונות וחן אל תשכחי שאדם מחכה לך מעבר לפינה
../images/Emo39.gif הקפצההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההה זה מספיק בשביל להקפיץ יאללה חן תמשיכי יש לי עוד מקום בדיסק בשביל התמונות וחן אל תשכחי שאדם מחכה לך מעבר לפינה
א א ניצן New member 28/1/05 #241 ../images/Emo39.gif אני מוכנה מוכנה מוכנה והקפצההההההההההההההההההההההההההההה תקפוץ כבררררררררררררררררררררררררררררררררר
../images/Emo39.gif אני מוכנה מוכנה מוכנה והקפצההההההההההההההההההההההההההההה תקפוץ כבררררררררררררררררררררררררררררררררר
ח חנוש האחת1 New member 28/1/05 #239 רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif שלג'יימס יש חיבה מוזרה לחולצות עם פסים :\