תמונות

sleepy fly

New member
תמונות

כן הוא חתיך עולמי! אתם יודעים שאומרים שהמהלך המיני הראשון בחייו היה בגיל 14 (חרמן קטן) לא חשוף... מה שאני רוצה להגיד זה.... למישו יש תמונות של החתיך שלי? ורק שתדעו שזה ממש העליב אותי שבשר הטבעות הוא בקושי דיבר... (כם גם הקול שלו סקסי) וגם ארגוגן (מה שמו?) חתיך בטירוף! אולי נקים פורום גם עליו? (כן!!!) טוב די לזיוני השכל שלי. נ.ב אחרי כל הקישקושים שלי אתם בטח לא זוכרים למה כתבתי את ההודעה הזאת... כן כן אני רוצה בבקשה תמונות:)

Sielo15

New member
מתה על התמונה הזו...

וכן!!! ויגו הורס!!! אבל אהבתי הכי הרבה איך שהוא נראה בשר הטבעות ולא עם השיער הקצוץ... אבל הוא הורס ושחקן נשמה!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאה?../images/Emo12.gif

אמ.. זה פורום של אורלנדו בלום בטח שיש פה תמונות שלו
, יש גם בגלריות. לא ארגוגן אלא אראגורן. ומשחק אותו וויגו מורטנסן.

אכן זיוני שכל ../images/Emo168.gif

חחח סתם...לכי לגלריות יש שם מלא תמונות של אורלנדו (די! אני מתגעגעת ללקרוא לו אורלי.. למה שמעתי על הראיון הזה?! דמט.. בואו נמצא לו שם חיבה אחר.. אורלנדוש זה ארוך מדי. הוא לא ביקש שלא יקראו לו אורלוש נכון?
*מקווה*) מושלםםםםםםם {חולה על התמונה הזו}--->

KaRiNoooSH

New member
אני גם קוראת לו אורלי..../images/Emo26.gif

זו התמונה הכייייייייייי הכיייייייי אהובה עליי!!

ראיון שבו ../images/Emo168.gif

הוא אמר (או בעצם, ביקש) ש"אורלי" זה שם חיבה שבו משתמשים רק החברים הקרובים שלו והמשפחה, וזה לא נעים לא שעיתונים ומעריצים קוראים לו ככה.

KaRiNoooSH

New member
המבט הזההה../images/Emo99.gif

ש-ה' יעזור לייייייייי... קבלו,גם זו אחת האהובות

תצ1

New member
קבלו אחת חמודה!!!!!

כאילו... הוא גם בן אדם טוב בנוסף להכול?????

איזה מבט? זה הפרצוף המבולבל!!!!!!!!

חחחחחחחחחחח חצי מהסרט של שודדים אוף דה קריביין הוא עושה מבט כזה מבולבל... ואז אני וחברה שלי צועקות כזה אההה שוב פרצוף מבולבלללללללללללל

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifהכי אהובה עליי!!!!../images/Emo99.gif

אין לי מושג למה....... אולי בגלל הידיים?!..... פשוט אהובה עליי... *כאן זה כהה בטירוף, בגלריות יש את הרגיל

ThisIsJustME

New member
אוווווווווף אנשייייייייייים בגלל כל

הבגרויות האלה אני לא יכולה לעלות למחשב...ולא לעלות למחשב זה אומר לא לעלות לפורום
HELP ME בעעעע........

למעלה