אוו...איזה קור...
S s h e e p i t New member 2/1/04 #63 ובאותו הזמן במקום אחר.... טוב זה לא בדיוק באותו הזמן ... לא משנה... בזמן שהייתם לכם בקבוצה שלכם... בלב שרון.... שיחקנו 3 מקלות במקום מקלות ילדים עם ילדים מורן התנדב לקפוץ...מקווה שהוא לא יהרוג אותי ששמתי את התמונה....
ובאותו הזמן במקום אחר.... טוב זה לא בדיוק באותו הזמן ... לא משנה... בזמן שהייתם לכם בקבוצה שלכם... בלב שרון.... שיחקנו 3 מקלות במקום מקלות ילדים עם ילדים מורן התנדב לקפוץ...מקווה שהוא לא יהרוג אותי ששמתי את התמונה....
א אשף New member 2/1/04 #66 סוף סוף תמונה שאני מופיע בה.... אבל גם כן, עם הראש למעלה..... ראיתם איזה כובע "מי בא בלובה?!"
S s h e e p i t New member 2/1/04 #67 מימין לשמאל: נריה , רועי , ערן וניצן... אל תנסו להבין מה הם עושים... הם פשוט התאמנו על משהו שערן עושה עם היד.... לכו תבינו =\
מימין לשמאל: נריה , רועי , ערן וניצן... אל תנסו להבין מה הם עושים... הם פשוט התאמנו על משהו שערן עושה עם היד.... לכו תבינו =\
K kedeman New member 2/1/04 #71 בקשר לתמונות אני יודע שעבר זמן אבל עלו לאתר תמונות של יוסי יפה עוד קצת תמונות טלי תתחיל עכשיו לשלוח לי תמונות שהצטברו אליה ולאט לאט אני אעלה את כולן לאתר
בקשר לתמונות אני יודע שעבר זמן אבל עלו לאתר תמונות של יוסי יפה עוד קצת תמונות טלי תתחיל עכשיו לשלוח לי תמונות שהצטברו אליה ולאט לאט אני אעלה את כולן לאתר