רוברט
ה הילה ר New member 1/9/03 #21 התמונה הכי יפה של מייקל למרות שאני לא מתה עליו, אני לא רוצה לקפח אותו... זה רק אני או שהוא נראה טוב יותר בתור אישה?
התמונה הכי יפה של מייקל למרות שאני לא מתה עליו, אני לא רוצה לקפח אותו... זה רק אני או שהוא נראה טוב יותר בתור אישה?
ה הילה ר New member 1/9/03 #26 המקופחות של הסדרה שמתן לב שאנחנו בקושי מדברות עליהן? או חושבות עליהן? (חוץ ממני, אני חושבת על מישל, למה היא יצאה עם גייל ואני לא? ) החיים לא הוגנים!
המקופחות של הסדרה שמתן לב שאנחנו בקושי מדברות עליהן? או חושבות עליהן? (חוץ ממני, אני חושבת על מישל, למה היא יצאה עם גייל ואני לא? ) החיים לא הוגנים!
O ofrikit New member 1/9/03 #30 צודקת... אבל הם לא כאלה להזיל עליהן ריר.. לדעתי לפחות אבל משום מה את התמונה הזאת אני נורא אוהבת,מענין למה?!
צודקת... אבל הם לא כאלה להזיל עליהן ריר.. לדעתי לפחות אבל משום מה את התמונה הזאת אני נורא אוהבת,מענין למה?!
ה הילה ר New member 1/9/03 #36 תמונה קבוצתית אני הייתי מחליפה את מישל בתמונה הזו שצירפת לשבת על גייל....
י י ס מ י ן 19 New member 1/9/03 #29 חחחחחחחחחחחחח זאת התמונה שבה פיטר לא כל כך נראה כמו פיטר....חחחחחחחחחחח גמני הייתי בשוק מוחלט כשאיה שמה את זה בפורום!
חחחחחחחחחחחחח זאת התמונה שבה פיטר לא כל כך נראה כמו פיטר....חחחחחחחחחחח גמני הייתי בשוק מוחלט כשאיה שמה את זה בפורום!
י י ס מ י ן 19 New member 1/9/03 #34 גררררררררררררררררררררררררררררר נהיה לי חם פתאוםםםםםםםםםםםםם!!!! שמישהו יידליק מיזוג אוויייייייייייייר!!!!!
גררררררררררררררררררררררררררררר נהיה לי חם פתאוםםםםםםםםםםםםם!!!! שמישהו יידליק מיזוג אוויייייייייייייר!!!!!