תמונות!

elcool

New member
תמונות!

כל מיני דברים מוזרים שעשיתי בעיר שלי קודם כל, אני אמד אוהב שילדים משחקים בפסי רכבת! בטיחותי מאד!

elcool

New member
וגם למי שלא יודע

יש קודים שאפשר לעשות להיות ב-god mode אחרי שהתחלת את העיר. אז נכנסתי ובא לי לשים חיות! הנה כל מיני תמונות של חיות רצות בתוך בניינים וברחובות. הנה ג'יפרה יוצאת מהבית שלה..

elcool

New member
איזה חמוד!

האריה נותן דוגמה לילדים וחוצה במעבר חציה!

elcool

New member
השכנים נפגשים!

כפי שאתם רואים, בבית אחד "גר" פיל, בשני נמר, לידו "גר" עוד פיל.. ומה זה? טווס? גם אני לא הבנתי...

elcool

New member
למי שלא יודע

כשהחיה מגיע למים, היא פשוט נעלמת. כאילו טובעת. אז זאת השניה האחרונה של הג'ירפה הזאת לפני ההיתאבדות האינפנטילית שלה

0oהo0

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם

אני עשיתי את זה...... חוץ מהקטע עם הפסי רכבת (מאוד חכם :|) אם הגעת לרמה כזו אז אתה בטח יודע איפה אפשר להוריד ערים לסימסיטי וגם אולי תוכל לענות לי על עוד כמה שאלות נכון?

elcool

New member
איזה שאלות?

וערים לסים סיטי אפשר להוריד באתר הרישמי (רק לנירשמים עם משחק מקורי) (כמוני) ובקשר לרכבת, זאת רכבת מסע שאף אחד כמט לא עולה עליה. אז אחרי שאני אעשה את עיסקת הזבל, יהיה בה נסיעות ואלוי נזכה לראות ילדים נדרסים! איזה כיף!

Stillwater

New member
וווווווייייאאאאאאיייייייייייייייייי

תגלה לי את הקוד של הגוד מוד! אני גם רוצה! אגב, גם כשאתה עושה חיות עוד לפני שאתה מתחיל את העיר הם מסתובבות שם (לא ממש בתוך הבתים, אבל קרוב. ובקשר לרכבות... עשיתי פסי רכבת אבל הרכבת אף פעם לא נוסעת שם! גם לא רכבות מסע וגם לא רכבות נוסעים.

Stillwater

New member
אגב...

ראית פעם אנשים בעיר שלך הולכים מכות וכמה זמן אחרי זה מופיע סימן כזה בחצר שמסנים איפה הייתה הגופה בזמן הרצח? זה מזה מצחיק! ושמת לב שיש מלא נכים בסים סיטי 4?

elcool

New member
נכים לא ראיתי

אבל ראיתי מפגינים, גופה, אנשים עושים מן מצעד, ילדים הולכים עם תיק לבית ספר, ראפרים, נודיסטים, וסוטה (שמצלם ענשים על החוף)

elcool

New member
אה! וואללה! הקוד...

אז שאת במצב עיר תלחצי ותשאירי לחוץ ctrl+alt+shift ותילחצי על הגאד מוד והוא יהפך לגאד מוד עם הכל כמו בהתחלה

Stillwater

New member
זה לא ממש דומה לי אבל נו טוב שיהיה

האנשים כ"כ אוהבים אותי שאפילו יש פסל בדמותי איזה כייף לי! ת'אמת, תמיד חלמתי להיות דיקטטורית נוראה ושיהיה פסלים שלי ברחובות.

Stillwater

New member
זה קצת קטן ומעוות אבל...

הבחור בשחור הרג את זה ששוכב על הריצפה

Stillwater

New member
זירת רצח...

לא קשורה למקרה הקודם אבל עדין זירת רצח נשארת זירת רצח.

למעלה