תמונות

Padme Amidala

New member
אוקיי...

צירפתי את התמונות מהפרסומת לחברת האופנה, את שאר התמונות אני ככל הנראה אוסיף בימים הקרובים- תפסתם אותי פשוט ביום די עמוס...

DIRRTY

New member
../images/Emo45.gif קודם כל ממש כל הכבוד על ההשקעה

מראה על השקעה באמת כל הכבוד ואני פשוט שונא את המראה של ניקול של פעם והיא צריכה להתחתן איתי

shiray

New member
שונא? לא נסחפת??

מודה שעכשיו היא אפילו נראית יותר מדהים אבל לשנוא? וזה כנראה משהו שם בהוליווד... כל השחקניות ר נהיות יותר ויותר יפות עם הזמן

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

זה פשוט שעם הזמן יש להן יותר כסף לניתוחים פלסטיים ואיפור ושמלות, ולשלם לצלמים לצלם אותן רק מהזווית הטובה שלהן...

Padme Amidala

New member
ניתוח פלסטי? ניקול?

כל כך לא. ניקול היא יפה מטבעה, ולפי מה שרואים היא לא השתנתה בכלל חוץ מהשיער... גם התמונות ברזולוציה גבוהה ופפארצי אפשר לראות שהיא נראית כ"כ הרבה יותר צעירה לגילה... יש לה לפי דעתי יופי מדהים, ומכל זוית שיצלמו אותה היא תיראה מהממת!!

shiray

New member
נכון, ממש ממש לא

ממש רואים שהיא לא השתנתה, מה גם שאם היא הייתה עושה משהו מן הסתם ל העולם היה יודע את זה..... וזה גם ממש לא קטע של זוית וכמות איפור כי היא אחת הכוכבות היחידות שגם בתמונות פפראצי נראית טוב! בדר"כ כולם נראים מזה שונים והכל

N i c o l e

New member
רק היום ראיתי תמונת פפרצי

שלה בים עם הילדים שלה...היא נראית יותר כמו הבייביסיטר שלהם או משהו. וואי והיה לה שיער מטולטל, השיער הטבעי שלה, היא נראתה בדיוק איך שהיא נראית בסרטים הישנים שלה, היא לא השתנתה בגרוש...

shiray

New member
ועוד תמונות

יש לי עוד זמן פנוי עכשיו אז אני מוסיפה עוד תמונות... קודם אני אסיים עם התמונות שאני אוהבת מהתקייה שלי של התמונות סטילס שלה:

למעלה