תמונות

תמונות

תמונה ראשונה:אני עם אמא בגיל ארבע --------------------- אשה יפה עיניים חומות גדולות צמה קלועה אני לידה ילד קטן שמח לידי בובת כלב כחלחלה התמונה צולמה על הדשא בגינה סוף תמונה ראשונה תמונה שנייה: אני בן 6 ילד עצוב מחופש למלך ---------------------------- פנים ללא שמחת חיים ללא אף אחד משמעותי בחיו אין אמא אבא ברח עצבות גדולה מנסה להבין סוף תמונה שנייה תמונה שלישית: בן 13 ------ ילד חוץ חצי מאושר חצי עצוב משפחה אומנת מחבקת מנסה לחזק להראות אהבה שוב מנסה להבין סוף תמונה שלישית תמונה רביעית : בק``ום ----- שוב לבד שוב מנסה להבין שיער קצר תחק עם בגדים עוד רגע עולים לאוטובוס סוף תמונה רביעית תמונה חמישית:סיום קורס חובשים ----------------- כולם מוקפים במשפחה אני לבד מחייך חיוך קטן מנסה להבין סיכום ----- בהתחלה בתמונה מס 1 כילד בן 4 היתי שמח מאושר ממש לא ניסיתי להבין אחרי זה בפתאומיות התמונה משתנה רוב הזמן לבד רוב הזמן עצוב ועכשיו מנסה להגמל לא רוצה להיות עצוב ובטח ובטח לא להבין ואולי האושר יבוא ואולי הכל ישתנה ואולי אחזור לגיל 4 אחזור לתמימות פשוט לחזור לחיים

סיון ...

New member
קארל יקירי......

שוב ממש התרשמתי ממה שאתה כותב..... ואני צריכה לתפוס איתך שיחה בהזדמנות.... יום טוב... סיון...

תמונה נוספת

שכחתי תמונה אחת קטנה אני בנמל תעופה מחכה מצפה עינים כמעט דומעות ומי לא בא? אבא אבא שאמור לאהוב אותי לחבק לומר מילה טובה אבא שאפעם לא היה שם בשבילי ותמיד היתי צריך לחפש דמות אב כל חיי אולי בגלל זה אני כל כך עצוב אולי בגלל זה אני כל הזמן מנסה להבין אולי בגלל שאני זה אני וככה אני חושב ככה אני מעקל ככה אני חיי לפחות יש למי להתגעגע את מי לאהוב אולי בכל זאת בורכתי מי יודע נשתמע אוהב בעיקר את נטשה /מיספיגי אני

תמונה ניתוח מס 1

תמונות הן לא רק תמונות של מצלמה ותמונות אומרות המון תנסו לפתוח את האלבום ולנתח תמונה אחר תמונה מצב אחרי מצב ונכון בגיל 4 לא יודעים הכל אבל אני מסתכל על ההבעה על המבט על הזיק בעיניים שאחר כך נעלם כלא היה אז המחשבות והתמונות יחד נותנות משקפות קובעות מי הוא האדם לא רק הם אבל גם במיוחד אם אתה מנתח את עצמך יומטוב אוהב בעיקר את נטשה/מיספיגי

מורני !

New member
תמונות

תמונות

תמונות זה דבר משונה... אתה יכול להקפיא תמונה ולראות אותה שנים רבות לאחר מכן אך.. האם תזכור את ההרגשה בדיוק מוחלט? אולי החיוך בתמונה מסתיר עצב? אולי הדמעות באות משמחה? איך תזכור וזוהי רק תמונה?? אז תמונות הן דבר נפלא אבל... יקירי הן דבר שלוקחים בפרופורציה במיוחד כאלו מגיל 4... בתקווה שתמצא את האושר כי הוא שם, מסתתר אבל לא מבעד לעדשת מצלמה... רני.

למעלה