תמונות..

o a k y

New member
תמונות..

שלום, אני משתתף בפרום שמעלים בו תמונות וחברי הפורום יכולים לראות וכו'... מה הכוונה? בפורום הזה, כמו ב
ניתן ללחוץ על 'עיון' ואז לעלות תמונות לשרת הפורום. בכל מקרה, לפעמים, מעלים תמונות ל'עיון' אבל במקום להעתיק את הכתובת שמים כתובת של שרת מסויים (למשל: planet.nana.co.il/1.gif) אז השאלה היא: כשאני פותח את עמוד הפורום, האם גם הפורום וגם התמונה שניתנת מנענע יכולים לדעת את ה-IP שלי? פשוט, קיבלתי כל מני הסברים שונים.. ולא הייתי בטוח.. אשמח אם תעזרו,םבלו.

לינק

New member
כן

אם הקובץ עצמו נמצא במקום אחר, אז המחשב שלך שולח בקשה לקובץ ואת הIP שלך

PcShredir

New member
המשך לשאלה..

אם אני נותן לך קישור של תוצאות חיפוש של תמונה מסויימת בגוגל.. אז כשאתה נכנס לדף התוצאות, ה-IP שלך נשלח לכל בעלי התמונות בכל עשרות האתרים האלה ? דוגמא כאן .

xslf

New member
במקרה של גוגל

התמונות שאתה רואה בתוצאות חיפוש יושבות על השרת של גוגל (הוא יוצר עותק שלהן אצלו- בדוק את מאפייני התמונה, וראה את כתובת הקובץ, שבמקרה הזה נמצא על השרת של גוגל), כך שרק אם אתה מקליק על אחת מהתמונות, השרת בו יושבת התמונה מקבל את כתובת ה- ip שלך.

PcShredir

New member
הבנתי - תודה...

אבל זה בערך אותו דבר כמו שפבלו תיאר בהודעה הראשונה.. כשאתה נכנס לעמוד הפורום שיש בו תמונה בצורת קישור.. אז הדפדפן רק טוען את התמונה אבל אתה לא מקליק על התמונה ולכן אתה לא מתחבר לשרת של התמונה.. אשמח אם תמשיכו לתקן אותי :)

o a k y

New member
תודה רבה על התשובות בינתיים!

אני חושב דווקא שמה שפיסי אומר הגיוני מאד והיתכן מאד :) ככה, שנשמח אם תתקנו/תוסיפו

uzi2

Active member
הכי נכון זה פשוט לבדוק

מאפיינים על התמונה ותראו מאיפה היא נמשכת. נכון שזה עושים רק אחרי שמושכים את התמונות.

למעלה