תמונות

תמונות

בינתיים קיבלתי חלק מהתמונות (שני שליש) ועברתי עליהן. אני אכין אותן ואערוך אותן בינתיים עד שאקבל תשובות מכולם אם הם מסכימים שיפורסם תמונתם. מתוך 16, 8 הסכימו לפירסום תמונתם, 1 מתלבט, 1 סירב (יטושטש), ו - 6 עוד לא ענו. יש עוד אחת שאינני מכיר (עמדה ליד יום טוב כאשר ישבנו ב"אסיפה"). חלק מהתמונות יצאו מגעיל (תאורה, פילם, מצלמה, צלם, וכדומה) ואותן השמדתי. חלק התמונות יצאו יפה אך אדם אחד נראה מעוות - ובמקרים אלה אני אשלח את התמונות לאנשים שעוותו כדי שהם יחליטו אם רוצים שתמונתם יפורסם בכ"ז (אחרת אנסה "לחתוך" אותם). וחלק מהתמונות יצאו נהדר ואותן אפרסם לאחר קבלת כל האישורים המתאימים. סבלנות. יום אחד עוד אסיים את כל התהליך...

דודי ק1

New member
אין לי שום בעיה.

את התמונות שלי (אם אני מופיע בהן) אתה יכול לפרסם וגם של בתיה. תודה.

לדני היחידי

אני מחכה בקוצר רוח לתמונות (של מי שנתן את הסכמתו לכך, כמובן) הרי למפגש עצמו לא הגעתי - אז לפחות שאוכל לראות, אפילו רק בתמונה לבינתיים את חבריי לפורום... אני מקווה שתהייה לי בכל זאת הזדמנות נוספת לפגוש אותכם - אולי במפגש הבא... אגב, מה דעתכם לקיים אותו בירושלים? למיטב ידיעתי יש כאן כמה חברים המתגוררים בירושלים, כולל חברינו לפורום בועז כהן, שגם מרקיד בירושלים.

Gabi37

New member
לדני שלום,

סחתין על צורת הטיפול בתמונות ועל ההתחשבות בכל אחד! איפה יפורסם "האלבום הראשון"? גבי

למעלה