...it´s squeeze...not squeaze...bye
S sweeetom New member 4/11/02 #22 מאיפה הץתמונות האלה!!!! יש סמל של ערוץ 6 אז איך יש לך כל כך ארבה תמונות?
S Son Gohan New member 4/11/02 #23 יש לה כרטיס טלוויזיה אז היא לוקחת את התמונות דרך המחשב ופרקים שהיא מקליטה עליו
S Son Gohan New member 4/11/02 #25 ?you didn´t just said that, right פרקים....בעברית.....למחשב..... אם כבר ביפנית או אפילו באנגלית אבל.......בעברית?!?
?you didn´t just said that, right פרקים....בעברית.....למחשב..... אם כבר ביפנית או אפילו באנגלית אבל.......בעברית?!?
G Goggle Girl New member 4/11/02 #26 סליחה?!?!?!?!?!?!?!? א) הפרקים שיש לי? אנגלית. הסרטים? אנגלית ויפנית. עברית?! ... *למה*?!?!?!?! אני צילמתי את זה תוך כדי הפרק. לכן הרבה תמונות מגניבות אין לי, כי פשוט... מצמצתי ^^;;;
סליחה?!?!?!?!?!?!?!? א) הפרקים שיש לי? אנגלית. הסרטים? אנגלית ויפנית. עברית?! ... *למה*?!?!?!?! אני צילמתי את זה תוך כדי הפרק. לכן הרבה תמונות מגניבות אין לי, כי פשוט... מצמצתי ^^;;;
S Son Gohan New member 5/11/02 #33 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא תמצא לקחתי את כל האבנים בשביל המבצר שלי!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!MUHAAHHAHAHAHA
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא תמצא לקחתי את כל האבנים בשביל המבצר שלי!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!MUHAAHHAHAHAHA