תמונות

דנדוש383

New member
אני גם מכינה אותן כשהן גדולות...

....ומה שאני מכינה יהיה עוד יותר יפה ועוד יותר דומה! מבטיחה!!! ד.א :אני חדשה פה....

Nicole p

New member
ואיי מזה הקובץ הזה??

טוב לא נורא עוד אחת אולי היא תצליח...

PPG bubbles

New member
באטר קאפ לצביעה!!

תרדו למטה שמתי חוברת צביעה שלהן!! אני ממשיכה שם למטה~~

man in heaven

New member
אזהרה!

הסרט בשני חלקים בקאזזה הוא רוב הסיכויים בכלל סרט אחר. תבדקי אם זה זה. איך ? תצאי מהקאזזה, ותלחצי לחצן ימני על הקובץ שאת מורידה (יעני הקובץ של הסרט. תבחרי בOPEN WITH ותפתחי את זה עם המדייה פלייר (אל תשכחי להוריד את סימן הV בתיבה שתיפתח לך) בהצלחה

PPG bubbles

New member
תודה על האזהרה!!

בדקתי וראיתי כבר את פתיחת הסרט!! אל תדאג זה הסרט שלהן!! כבר הורדתי פעם אחת סרט אחר אבל אז חברה שלי אמרה לי איך לזהות ועשיתי את זה.. אז תודה בכל מקרה!!

man in heaven

New member
אחלה..

אה, ואזהרה נוספת.... הסרט לא משהו..

man in heaven

New member
ודבר אחרון -

התמונות ממש מגניבות.. במיוחד עם המסטיק והכובע.. איזו חמודההה... :))

PPG bubbles

New member
תודה!!!

אני חולה עליה היא מתוקה!! איזו אתה אוהב אני אעשה בשבילך ספיישל כי רצית לעזור לי!! אני סיון אני בת 17 מה איתך?

man in heaven

New member
אני הכי אוהב את

באטרקאפ. קצת קשה להגיד את זה אחרי שראיתי את התמונה עם הכובע (והתמונה בכרטיס האישי שלך
ממש חמוד!).. נעים מאוד.. אני עוד-מעט-בן-18, ועוד מעט אני אהיה בן 18!
(יש לי עקרון לא לחשוף את השם שלי באינטרנט... אסור? מותר..)

PPG bubbles

New member
באטר קאפ? ס22ה!!

אני אוהבת את כולן... אין לי בעיה בעניין השם? זכותך לא לפרסם.. אני לא מתביישת בשם שלי אחרי הכל יש עוד מיליון סיון לא? אבל רק אחת מיוחדת כמוני... סתם!! אתה מעריץ? כי אני רק הצטרפתי... ולמה הסרט לא משהו? אני לא ממש נהנית מהפורום הזה כי אף פעם אין פה אף אחד כשאני נכנסת.. אז אני אמשיך לפרסם תמונות.. אני עושה למעלה ספיישל באטר קאפ שים לב!!

casperit

New member
*הערה*

אסור לדבר על הורדה לא חוקית. בפעם הבא כל השרשור ימחק, עכשיו לא כי השרשור ארוך. יעל

PPG bubbles

New member
הכי קשוחה בעולם??? לא כ"כ...

זאת תמונה שאני ממש אוהבת של באטר קאפ כי שם רואים שהיא לא באמת כ"כ קשוחה והיא גם יכולה להיות רגישה כמו האחיות שלה ובכלל היא נורא מתוקה כאן לא?

למעלה