תמונות
ה הדודה הטובה New member 19/6/09 #7 מזל טוב גם לבעל של סמדי ../images/Emo24.gif הבנות יפהפיות, מזכירות קצת את הוריי
L l i r o n i t New member 19/6/09 #9 שובות לב ../images/Emo99.gif ממש מתוקות! ועוד יותר מקסים שהן מאד שונות אחת מהשניה.... שוב - המון מזל טוב, בריאות ונחת
שובות לב ../images/Emo99.gif ממש מתוקות! ועוד יותר מקסים שהן מאד שונות אחת מהשניה.... שוב - המון מזל טוב, בריאות ונחת
ר רויטל ב א New member 19/6/09 #14 ואיך סמדי מרגישה ? תמסור לה ד"ש חם ומזל טוב מתי סמדי והבנות יוצאות הבייתה ?
B buba300 New member 19/6/09 #15 ../images/Emo24.gifאיזה בובות. מאלפות!! שוב, מזל טוב. ראיתי את הבלונדינית ואז פתחתי את הכהת שיער. איזו יפה מדהימות. לא זוכרת שהתרגשתי פעם כל כך כמו מהתמונות של שתיהן גם לאור הסיפור של סמדי כמה ההריון היה קשה לה. סבלנו איתה. נשיקות לאם, לתינוקות המדהימות לנסיך הגדול ולאבא המיוחד שמשתף אותנו פה! מזל טוב למשפחה המורחבת. המון אושר בגידול הנסיכות .
../images/Emo24.gifאיזה בובות. מאלפות!! שוב, מזל טוב. ראיתי את הבלונדינית ואז פתחתי את הכהת שיער. איזו יפה מדהימות. לא זוכרת שהתרגשתי פעם כל כך כמו מהתמונות של שתיהן גם לאור הסיפור של סמדי כמה ההריון היה קשה לה. סבלנו איתה. נשיקות לאם, לתינוקות המדהימות לנסיך הגדול ולאבא המיוחד שמשתף אותנו פה! מזל טוב למשפחה המורחבת. המון אושר בגידול הנסיכות .
T t o f i f i New member 19/6/09 #6 המון מזל טוב לכולכם! איך המחלקה ברבקה זיו? מרוצים? הקטנות מקסימות- אני רואה נכון? אחת מהן בלונדינית? החלמה מהירה לסמדי! טופיפי
המון מזל טוב לכולכם! איך המחלקה ברבקה זיו? מרוצים? הקטנות מקסימות- אני רואה נכון? אחת מהן בלונדינית? החלמה מהירה לסמדי! טופיפי
נ ניקולי New member 19/6/09 #20 שיוו איזו בונבונירות ../images/Emo214.gif ../images/Emo214.gif ראשית מזל טוב סמדי את אלופה ו.....הראשונה מזכירה את הוריי המדהים המתוק החתיך הילד פלא הזה והשניה דומה לך סמדי תגדלו אותם את כולםםםםםםםםםםםםםםם כל השלושה בנחת
שיוו איזו בונבונירות ../images/Emo214.gif ../images/Emo214.gif ראשית מזל טוב סמדי את אלופה ו.....הראשונה מזכירה את הוריי המדהים המתוק החתיך הילד פלא הזה והשניה דומה לך סמדי תגדלו אותם את כולםםםםםםםםםםםםםםם כל השלושה בנחת
M Morane Chocolat New member 19/6/09 #5 יואאאאווווו- איזה מתוקות ויפות.. ומאד שונות אחת מהשניה... שוב !
א אנטיבס300 New member 19/6/09 #11 כ"כ מרגש, אני מרגישה שבת משפחה שלי הרגע ילדה הן מקסימות ומשגעות , אני כבר מחכה לשמוע איך היה, ואיך את מרגישה, ואיך קוראים להן, ומה שלום הוריי וכמה שאלות יש לי
כ"כ מרגש, אני מרגישה שבת משפחה שלי הרגע ילדה הן מקסימות ומשגעות , אני כבר מחכה לשמוע איך היה, ואיך את מרגישה, ואיך קוראים להן, ומה שלום הוריי וכמה שאלות יש לי
מ מיצמיצון New member 21/6/09 #31 לא כותבים שם של תינוק על העריסה..זה שם המשפחה של סמדי...והוא כתוב על שתי העריסות