תמונות

lovenickcarter

New member
נפתה את ניק

עם הקטיינת הרזיה שקארין תעשה לנו חוחוחוחוחווחווח... סתםם וביילי
הוא אכן הדבר הכי חמוד בעולם... בריאן
בקטן ואם כבר חוטפים את ביילי וניק ניקח גם את אייג'יי בדרך

lovenickcarter

New member
למה?!

אני בטוחה שהוא מסתכל על קווין ואומר "גם אני רוצה גוף חטוב!" אני בטוחה שהוא ישמח להצטרף אבל גם אם הוא יצטרף הוא גדול ממני ב-12 שנים אז אין לי סיכוי

חחחח../images/Emo6.gif

מצחיקה
וגם אותו דבר אצלי, הוא גדול ממני ב-11 וחצי שנים
באסה
בכל מקרה אין סיכוי, לא צריך להיות ציפיות

c0rdelia1

New member
ממני הוא גדול ב-

7 שנים ושבע חודשים פחות יום!
עדיין נותרים בי חלומות אפילו שהוא מבוגר ממני!!ניקי שלי!!

lovenickcarter

New member
וכן אני מודה...

ברחתי מהמוסד לחולי נפש כי הבויז עשו קאמבק ולא יכולתי לפספס את זה

lovenickcarter

New member
אני רואה שאני מצחיקה אותך!

אני יודעת שאני מצחיקה אהאהאהאהאהאה!!!נענענענע בננענענענענענ אז אני ימשיך לבדר אותך בכך שעל היום השלישי של הלימודים חצי מהכיתה שלי נרשמה על הפרעה חחחחחחח איזה אחת צועקת על המורה ואחת מקללת אותה ואני מדביקה לי תמונות של בסב ביומן והמורה ה... הזאת החרימה לי אז אמרתי לה חחחחח "עד לבקסטריט בויז" וכולם הסתכלו עלי זה היה קורעעעע!! חחח יווו אני לא מפסיקה לצחוק עד עכשיו להלהלהלה מקווה שבידרתי אותך

lovenickcarter

New member
כה...../images/Emo10.gif

אבל התקשרתי לאמא שלי והיא באה ועידה הזאת החזירה לי את כללל התמונות חיחיחייחיחיחיחיחיח בעעע המכפשה הזאת המורושעתתת יאאאקקקק וזה השיעור הראשון שלי איתה!!!]]= חחחח יאללה יש יעד סופי 2 עוד מאט [סרט מצוין] אם יש לך הוט תראי בערוץ 14 חחח הלכתי לראות את הסרט המושלם הזה שראיתי 57913481942 פעם חחח ביי נשיקות לכולן!!

Shiri from the block

Active member
אוי :| הרגע סיימתי לראות את הסרט הזה, פשוט זוועה :| איזה גועל מה שהולך שם../images/Emo5.gif

lovenickcarter

New member
חח

איזה בחורה חולמת על תאונת דרכים ומנסה להציל את האנשים ואז התאונה באמת קוראת וה"מוות" חוזר לקחת את כל מי שניצל.כיאלו איזו שהיא רוח גורמת לתאונות כמו שריפה התחשמלות ועוד... והבחורה וכל הניצולים מנסים לעצור את זה ובינואר [משו כזה] יוצא שלוש אגב סרטים סופרקרוס לא הגיע לארץ בסוף אפילו בוואלה הורידו אותו מהבקרוב והמחדשים בקולנוע יש למישי מושג מה קרה!?!?

Shiri from the block

Active member
הם מתים שם בצורה זוועתית../images/Emo5.gif מגעילה ודוחה../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

c0rdelia1

New member
חח כל הכבוד על הפגנת

החיבה לבקסטריט!!!ישר כוח!!חחחחחחח
בקסטריט לנצח!!!

למעלה