חתול סופני בהחלט
N nowhere woman New member 19/7/04 #27 תודה, אכן אוצר../images/Emo13.gif עד לפני שבועיים החתולים היו מסתדרים נהדר, עד שג'וליאן התחיל להיות חתול גברי( ), ועכשיו הוא כל הזמן קופץ על כתם. אני משערת(ומקווה) שזה יפסיק אחרי הסירוס, אני מתכוונת לקחת אותו לסירוס בעוד חודש וחצי- חודשיים(גיל חצי שנה, חצי שנה וחצי).
תודה, אכן אוצר../images/Emo13.gif עד לפני שבועיים החתולים היו מסתדרים נהדר, עד שג'וליאן התחיל להיות חתול גברי( ), ועכשיו הוא כל הזמן קופץ על כתם. אני משערת(ומקווה) שזה יפסיק אחרי הסירוס, אני מתכוונת לקחת אותו לסירוס בעוד חודש וחצי- חודשיים(גיל חצי שנה, חצי שנה וחצי).
N nowhere woman New member 19/7/04 #26 תמונה אחרונה.. של כתם שלא כ"כ רצתה להצטלם הפעם. יש עוד המון תמונות- עשיתי גם "בוק" של ג'ולס על המיטה- מחר/ותיים אראה לכם
תמונה אחרונה.. של כתם שלא כ"כ רצתה להצטלם הפעם. יש עוד המון תמונות- עשיתי גם "בוק" של ג'ולס על המיטה- מחר/ותיים אראה לכם
ד דובשנִית New member 20/7/04 #34 איזה יופי לעיניים ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif ג'וליאן כזה מתוק, אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיך שהוא גדל, זה בכלל מדהים!!!! והפרווה שלו... נראית מתקתקה לחלוטין וכתם.... אחחח כתם!!!!!!!!!!!!!! איזו חתולה מרשימה ומהממת!!! אחלה תמונות!!!
איזה יופי לעיניים ../images/Emo13.gif../images/Emo99.gif ג'וליאן כזה מתוק, אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיך שהוא גדל, זה בכלל מדהים!!!! והפרווה שלו... נראית מתקתקה לחלוטין וכתם.... אחחח כתם!!!!!!!!!!!!!! איזו חתולה מרשימה ומהממת!!! אחלה תמונות!!!
י יוקה New member 20/7/04 #35 כמעט כמו סרט.... יופי של תפיסות. תמונות מעולות והחתולים - חגיגה לעיניים.