תמונה 21 (מתאים עכשיו לא? )
¥ ¥מייקלית¥ New member 1/12/02 #25 תמונה 24 ../images/Emo23.gif שהוא נכנס שמו לו ברקע את thriller הוא התחיל לרקוד קצת חיחי
¥ ¥מייקלית¥ New member 1/12/02 #29 תמונה 27 ../images/Emo23.gif אתם בטח שואלים למה שמתי אותו . כי זאת תמונה אחרונה! זהו אין יותר... עכשיו אני הולכת לחברה! ייב
תמונה 27 ../images/Emo23.gif אתם בטח שואלים למה שמתי אותו . כי זאת תמונה אחרונה! זהו אין יותר... עכשיו אני הולכת לחברה! ייב
P pulpula New member 1/12/02 #28 מעריצים לא יכלו להיכנס.. אבל ראיתי אותו על השטיח האדום לפני שהוא נכנס והוא עבר ליד כולם! חמווווד
I ilovem New member 1/12/02 #30 die לא-קיפוד die! יו.......אני לא מאמינה שראית אותו לבוש ככה, חמוד ככה.....יו.....למה אני לא ראיתי אותו שם *תזכורת ליעל- את לא נסעת לשם*..... יו..... הוא עבר לידך? ישמע מוזר (או לא)- איך הוא מריח?
die לא-קיפוד die! יו.......אני לא מאמינה שראית אותו לבוש ככה, חמוד ככה.....יו.....למה אני לא ראיתי אותו שם *תזכורת ליעל- את לא נסעת לשם*..... יו..... הוא עבר לידך? ישמע מוזר (או לא)- איך הוא מריח?
P pulpula New member 1/12/02 #32 הוא לא הריח משהו מיוחד פעם לא כמו בלונדון ששם הוא הדיף ריח חזק של .. אממ.. בושם שירותים מפורסם חחח היה לו רק מעט ריח הפעם.. אבל מין הסתם לא יכולתי להריח אותו כשהוא עבר לידי חחח
הוא לא הריח משהו מיוחד פעם לא כמו בלונדון ששם הוא הדיף ריח חזק של .. אממ.. בושם שירותים מפורסם חחח היה לו רק מעט ריח הפעם.. אבל מין הסתם לא יכולתי להריח אותו כשהוא עבר לידי חחח
I ilovem New member 1/12/02 #34 חחחחח......נו ברור..... שמייקי מריח מבושם שירותים. עם חוב של 200 מיליון לסוני, אין לו כסף לבושם רציני. מה זה לא יכולת להריח אותו?! אחח....when i get my hends on you...
חחחחח......נו ברור..... שמייקי מריח מבושם שירותים. עם חוב של 200 מיליון לסוני, אין לו כסף לבושם רציני. מה זה לא יכולת להריח אותו?! אחח....when i get my hends on you...
¥ ¥מייקלית¥ New member 1/12/02 #35 חחח באמת שרונה...! ../images/Emo23.gif כל הזדמנות שהייתה לי. הייתי קופצת עליו ולא עוזבת אותו!!!