תמונות

Hasselblad

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

sapir aloud555

New member
אחרי קצת עזרה מרועי וגוגל,

התסרוקות מאיוונט בJMS. הו יפן, הייתי צריכה לנחש.

Guid

New member
גדול... ../images/Emo6.gif

ספיישל K-on בקוריאן... הלוואי עלינו אחד כזה בגלובל.

Hawkgirl

New member
אומג אומג!!

איפה עושים את השיער של האמצעית והשניה משמאל??? O-O

Hawkgirl

New member
*ועכשיו רק קראתי את תוכן ההודעה לולז O-O"*

נמנמ, טוב, ככה אני באקסטזה O-O נו מה הן לא תסרוקות אמיתיות? T_T למרות שאני אוהבת את השיער של הדמות שלי, אולי לאחד המיולים שלי הייתי עושה תסרוקת כזו(זכית באיזה ביליון קופונים מיותרים לתסרוקות מהקופסא שהייתה ב-CS מכל הנסיונות הנואשים שלי לזכות ב-pink Bean.... )

למה חלמתי על זה?../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

בחיי, הדברים הקטנים שאני חושב עליהם לשניה במהלך היום נכנסים לחלומותיי.

deisy

New member
אם אני לא טועה

זו המערה של פופטר
זה קשור לאחד הקווסטים של הארנים..

Blazefreezer

New member
אני יודע

הייתי שם פעם עם הדואל בלייד שלי ברמות 20-30 אני חושב. יש קווסט שפתוח נראה לי לכל העבודות שנותן לך להיכנס לשם לדבר עם איזה NPC שנראה כמו בובת וודו חמודה. הוא אומר שהוא איבד את האדון שלו או משהו כזה ואתה צריך לעשות בשבילו כמה קווסטים.

למעלה