מ מ י ל ר New member 18/8/10 #22 יש לח כזה, רק שבמקום 5 אינט יש לו דקסט חחח בכללי יש לאובראול שלי 16 אינט, והוא עלה לי 6 וחצי מיל.
L LaChicaDeLasNovelas New member 18/8/10 #23 יש לי אחד עם 13 אינט ב4 מיל חחח מנסה למצוא עוד אחד כזה או אחד כמו של נירו אבל ללא הצלחה
מ מ י ל ר New member 18/8/10 #24 עכשיו הגעתי להחלטה שאני לא קונה שום דבר כיוון שכול הציוד שלי נחמד, ועכשיו המטרה שלי שהיא אלמנט וונד 3 של רמה 70... עולה איזה 60 מיל
עכשיו הגעתי להחלטה שאני לא קונה שום דבר כיוון שכול הציוד שלי נחמד, ועכשיו המטרה שלי שהיא אלמנט וונד 3 של רמה 70... עולה איזה 60 מיל
L LaChicaDeLasNovelas New member 18/8/10 #25 איפה בדיוק?? הייתי בFM ביומיים האחרונים היחיד שראיתי (כל השאר זה 71/4/8/7) עולה 150 מיל..... ואצלי הציוד שלי עדיין טוען שיפור אז תמיד מחפשת למצוא מציאות
איפה בדיוק?? הייתי בFM ביומיים האחרונים היחיד שראיתי (כל השאר זה 71/4/8/7) עולה 150 מיל..... ואצלי הציוד שלי עדיין טוען שיפור אז תמיד מחפשת למצוא מציאות
L LaChicaDeLasNovelas New member 19/8/10 #27 איפה בדיוק?? חרשתי את הFM לאורך לרוחב עוד מעט באלכסון ואין אחד אחר לרפואה....
M Macbook New member 18/8/10 #13 נחמד לראות שיש הרבה חפצים טובים לקוסמים בFM.. רק חבל שאין חפצים יותר ממוצעים עגילים, עוד אוברולים עם % ודברים כאלה... קשה למצוא...
נחמד לראות שיש הרבה חפצים טובים לקוסמים בFM.. רק חבל שאין חפצים יותר ממוצעים עגילים, עוד אוברולים עם % ודברים כאלה... קשה למצוא...
L LaChicaDeLasNovelas New member 18/8/10 #21 שתבין זה חפירה אחרי יומיים רצוף לא רוצה לתאר מה יהיה עוד שבוע