תמונות

אולי

תציג את עצמך. באיזה שרת אתה משחק, כמה זמן, איזו דמות יש לך ובאיזו דרגה ? בנתיים אחנו רק יודעים שאתה בן 13 וגם שהצעת לנו האקים. אני אדבר בשם עצמי - אני מאד לא אוהבת האקרים כי הם בעצם גנבים ורמאים. אני משתדלת לא להיות בקרבת כאלה בעולם האמיתי שלי וגם במשחק.

InTheHoll

New member
אז כחה

אני בן 13 כוראים לי בן הדמות שלי היא פיראט סיגנוס אני משחק בשרת וונדיא

P o o f i

New member
שלום,

אני הולכת להישמע ממש לא סימפטית, אבל אני חייבת לומר שכבר הצגת רושם שלילי (כאן http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=139819801 ובכל ההודעות החדשות שפתחת). כאן זה לא אייסיקיו, זאת קהילה של אנשים שבמקרה מייפל הוא משהו שיש להם במשותף וכמו בכל מקום אחר, יש כאן גם חוקים.

ToryMaster

New member
תמונות../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל)

למעלה