תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

solo של PAP

לא אוהבת אותו כי הוא עושה STUNN ו DISPELL ומתחבא פעם בדקה בערך. אבל הוא הבוס היחידי שאני יכולה למצוא להרוג והוא מפיל 5-6 TOKENS אחד. אז כמו "עבודה" אני הולכת להרוג שניים כמעט כל יום בשביל הדרופים.

Hasselblad

New member
מדליק!!

אני אוהבת פאפ! אבל לי סולו לוקח הרבה זמן.... תגידי יצא לך כרטיס ממנו? כבר כמה זמן שלא נפל לי ממנו כרטיס...

יש לי כבר את 3 הכרטיסים שלו.

נופל לי בכל הריגה אני חושבת. אי דווקא לא אוהבת פאפ כי יש להרואים המון סקילים. והוא גם מתחבא כל הזמן.

miss_t

New member
איזה כיף לראות את התמונות האלו../images/Emo45.gif

הייתי כמה פעמים בראן של פאפ- ושרדתי! (פריסט רמה 84) ממש כיף. אם את לוקחת איתך פריסט זה יכול להיות חסכוני יותר לא? דיספל, הייל וHS מה דעתך??

נכון, אחלה רעיון. רק שאני לא מכירה פריסטים

אני בגילדה שבהם כולם רמות מאד מאד מאד גבוהות אם את בסקניה את מוזמנת.

miss_t

New member
את לא יכולה להכנס לפאפ

אלא מרמה 80 ולסוכריה- אני בbera. לא בעיה למצוא פריסטים- יש המוןןןןן בכל מקום, לא?

על "גג ההאקרים" בהנסיס מרקט D:

גאנסלינגרים היחידים שיכולים להגיע לשם ללא האקים, כמה חיכיתי לזה! <כמובן, שעשיתי זאת ללא האקים..> D:

deisy

New member
אני תקועה בשלב הזאבים..

אין לי מושג מה היא רוצה ממני... מה עושים עם הפזל?

הזאב נמצא בלית' הארבור

ליד חנות הנשק.. כשאתה משיג את 12 החלקים אתה מסדר אותם ומדבר עם קסנדרה.. מקבלים 10k exp וזהו..
משום מה הקסנדרה אמרה לי בסוף שלא הצלחתי להבין את המשמעות (אולי לא סידרתי נכון ת'פאזל?
)...

deisy

New member
../images/Emo230.gif תודה!!

ננסה לבדוק מה היא רוצה.. אני רואה שי לא מעט אחרי הזאבים האלה

btekx

New member
כן כבר הגעתי לשם כבר,

מאז שהיגעו עבודה פיראטים, הפסיקו אנשים לזרוק דברים על גג...

למעלה