תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

icy woman

New member
חחחח...

אתה מצחיק אותי פרנקי
אבל כרגיל אתה מתהדר בנוצות לא שלך פרנקנשטיין לא היה מפלצת, אלא גולם ש ק ם ע ל י ו צ ר ו !!!!

Hasselblad

New member
אני משחקת מהבטא

ורק השבוע ראיתי פעם ראשונה GM אז הנה תמונה של GM ליד הכניסה של הפרי מרקט בהנסיס הוא לא עשה כלום... רק חייך וקפץ וזז ממקום למקום, הראה את כל הסקילים ואז נעלם.

miss_t

New member
גם אני רוצה לראות GM ../images/Emo7.gif

הבנתי שאפשר לראות אותם הרבה בזאקום
סיוון מה זה הבטא הזה?

Hasselblad

New member
הבטא היה גירסת "הנסיון" של מייפל

העלו גרסא גלובלית לנסיון (המשחק היה קוראני). עושים את בהרבה תוכנות ומשחקים.. זה כדי לקבל פידבק ולבדוק אם זה באמת מתאים והכל בסדר. ולגבי הרצון לראות GM... גם אני תמיד אמרתי שאני רוצה לראות GM... והנה יום אחד פתאום סתם ככה ראיתי GM

למעלה