תמונות

deisy

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל). (השרשור כבר עבר דף מקווה שזה בסדר לפתוח אחד חדש
)

deisy

New member
חלזונות בלפרי ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

טוב אני חוזרת בי ממה שאמרתי פעם לגבי הסקיל של ה doom - הוא לא מאסט אבל יעיל מאוד! הוא הופך עד 6 מפלצות לחלזונות כאשר החיים שלהם אמנם נשארים אותו דבר אבל הן לא מתקיפות וכשהן נוגעות בי הן מורידות לי 1
או בכלל עושות לי miss - בדיוק כמו חילזון כחול! הוא יעיל בעיקר כשעולים על חבל ויש ריכוז של מפלצות למעלה, עושים את הסקיל ופופפפפ יש רק חלזונות למעלה ואפשר לעלות בלי להיות מותקף! השארתי אותו לסוף, אבל נראה לי שאת ארבעת הרמות הבאות אני אוסיף לו את הנקודות, זה או הוא או הדרקון, ודווקא בדרקון אני פחות משתמשת ויש עליו את 15 הנקודות שצריך כדי לקבל את בהמוט של עבודה רביעית

חביב, אבל מעולם לא השתמשתי בסקיל הזה

את האבנים האלה אני אוספת להרמיטית ששורפת אותם ממילא על פרנטר-שאדוו. ממש מעצבן שזה רק ל-3 דקות. 20 אבנים לשעה. כ"כ הרבה כסף.......

deisy

New member
זה נחמד מידי פעם

גם ככה אין לי איפה עוד לשים נקודות, אז אני אשים שם...

Hasselblad

New member
גדול!

באמת משעשע... אבל לא זול
חחחח ואם כבר פתחת שירשור נושא לא יכלת לפתוח את כולם.... נו טוב יותר מאוחר אני אדאג לזה...

deisy

New member
מה זה לא זול ..../images/Emo3.gif

יקר
חבל רק שגיליתי אח"כ שזה לוקח אבני זימון
אחרי ש"נעלמו" לי איזה 60 אבנים ולא הבנתי לאן
מזל שאיציק שאל אותי אם זה לוקח אבני זימון
נו טוב, יש לי פדיחה לסיכום הבא
חבר'ה אני צריכה עוד אבנים

icy woman

New member
sorry

שומרת אצלי את כל האבנים, עד שאבדוק אם ה ifrit דורש אבנים או לא (לדעתי כן...)

deisy

New member
לא הוא לא...

בדקתי בהידן עכשיו -אצלך שום דבר לא דורש אבנים...

miss_t

New member
את קונה אותם בזול?

יש את הקווסט הזה שפותח לך לקנות כל אבל ב4K אם אני לא טועה עשית אותו? (זה בEL NATH)

זה אחד הקווסטים הכי ארוכים שיש

והכי מעצבנים שיש והכי יקרים שיש מניסיון
וניתן לקנות שם sumonnign rocks ו-magic rocks ב- 5K אפשר לקנות שם גם all cure ואני לא זוכרת מה עוד.

deisy

New member
בינתיים לא קניתי...

המשפחה והחברים אוספים לי
וכן אני יודעת על הקווסט הזה אבל עוד לא התעסקתי איתו... כי עוד לא היה לי חסר.. אני אמנסה אותו מתישהוא בקרוב! תודה ליאתי

למעלה