תמונות

ווינגז

New member
תמונות ../images/Emo205.gif

תמונות חדשות שצילמתם במשחק, כמובן. שימו לב לכללים, בבקשה: - בבקשה השתדלו לשרשר לפה מספר תמונות שאתם חושבים שהן מעניינות במיוחד; אם יש לכם כמה מאותה הסיטואציה, בחרו את הטובות ביותר והעלו רק אותן (כדי למנוע עומס בפורום וטעינה ארוכה של הדף). - שימו לב שלא לעשות אאוטינג לגולשים או לשחקנים שלא נתנו את אישורם להופעה בתמונות שלכם - יש גולשים שלא מעוניינים בחשיפת שם הדמות שלהם על גבי הפורום. הודעות אאוטינג שכאלו ימחקו. - הזהרו שלא לשים תמונות שיש בהן מידע עליכם ועל החשבון שלכם, למטרות בטיחות בלבד (זכרו לצנזר פרטים, אם צילמתם תמונה ב-Cash Shop, למשל).

D amaged R oses

New member
אני והNX החדש שלי

שרכשתי מ"פריק" החנות הזו בהרצליה, עלה לי כפול פי 2. אבל אני מקסימה. רק צריכה עוד דברים ]= מסו מגנט, גלימה שקופה וכפפה שקופה לפחות
ןהPET המקסים שלי שהגיע לLVL 10 ומדבר בחזרה

D amaged R oses

New member
לא, רק בהרצליה הם מוכרים.

10K 80 שקל ו25K 180 שקל לא משתלם בעליל אני קניתי 10K כי הטענתי את ויזת הדואר, ונשאר 90, וממש רציתי. ואמא שלי הסכימה לקנות לי ולאחותי עוד כי היא הייתה במצברוח טוב, אבל תכלס זה ממש לא משתלם. אני שולחת מעטפה עם כסף בקרוב, דואר רשום. ככה שהכל בהשגחה ויש פיצויים.

deisy

New member
תראו איזה חמוד

אבל לקח מלא זמן להרוג אותו!!!

deisy

New member
ואיך שהוא מת - הגיע הנודניק!

ווא, ממש נודניק, מעופף כזה, נדבק! גם אותו לקח לא מעט זמן להרוג.. אבל יחסית לבוס מזוייף, קיבלתי מלא EXP... 24K!!!
ושק עם מלא כסף!ו5 אקסילרים... היה נחמד, הבוס המזוייף הכי שווה שפגשתי

לשניהם ביחד יש 340K HP ....

אני עכשיו עושה גריפי יש לו אותו HP כמו לבוס המזויף הראשון והוא נותן 18K EXP וזה כיף P-:

למעלה